Pokeråret 2006: Juni

Pokeråret 2006: Juni 0001

Pokerverdenen ventet i spenning på slutten av juni og starten på WSOP 2006. Pokernews.com hadde flere artikler som bygde opp mot WSOP, også mens en del andre ting skjedde: Michael Mizrachi forsterket ledelsen i POY-racet, nye pokershow ble annonsert, og overraskende nok så prøvde folk til og med å bruke sexappeal for å selge poker. Når slutten av måneden kom hadde WSOP startet, og pokersamfunnet samlet seg i Las Vegas for sju uker med kortspill og ære. Her er de største internasjonale overskriftene for juni:

WSOP Tournament of Champions - Sexton tar hjem seieren på vegne av gamlegutta

Den første store lønningsdagen av de syv ukene kjent som World Series of Poker gikk til fordel for en av pokerens mest kjente fjes, Mike Sexton. Sexton triumferte over 27 inviterte spillere i 2006 WSOP Tournament of Champions. Den TV-vennlige finalen viste Sexton som utmanøvrerte Daniel Negreanu og Mike Matusow. Sexton, "the Ambassador of Poker", viden kjent for sin tilknytning til WPT og Party Poker annonserte senere at halvparten av premien skulle bli donert til forskjellige gode formål.

Pokerpar: Pamela Anderson og Doyle Brunson

Pamela Anderson og Doyle Brunson? Andre halvdel av året skulle gi oss starten og slutten på Pamelas pokersatsning. Vi fikk se åpningen av PamelaPoker online og et liksombryllup under WSOP mellom Anderson og den legendariske "Texas Dolly" Doyle Brunson. Selvsagt varte det like lenge som Andersons andre forhold, fire måneder for å være nøyaktig. Allikevel, Pamelas første poker-opptredener kom i juni, da vi varslet om at hun dukket opp som spiller med en pris på hodet hos Doyle's Room, og at hun også skulle promotere siden.

Intercontinental Poker Championship debuterer på CBS

CBS kastet seg inn i kampen om seere når de annonserte "International Poker Championship". Serien startet 17. juni og hadde 21 spillere delt opp i tre grupper på syv, med fjes som Doyle Brunson, Daniel Negreanu, Johnny Chan, Dave "Devilfish" Ulliot, Tony G og Carlos Mortenson blant deltagerne.

WSOP-oppdatering - Event #2 finalebord - en stjerne blir født

Absolute Poker hadde nylig signert kontrakt med den unge pokerproffen Brandon Cantu, og avtalen betalte seg stort når Cantu vant $1.500 No-Limit Hold'em under WSOP. Dette var den første WSOP-turneringen som var åpen for alle (eller så mange som de kunne få plass til) etter Tournament of Champions og ansatteturneringen, og det var hele 2.77 spillere som deltok. Cantu vant $757.839 etter å ha vunnet en nesten helt jevn all-in mot Phong "Mark" Ly.

Michael Mizrachi fortsetter å storme frem i POY-racet

Hvem kunne erstatte Gavin Smith som årets spiller (Player Of the Year)? Michael "The Grinder" Mizrachi tok sine første skritt mot ære når han fikk en seier og en andreplass rett etter hverandre under WPT tidligere i året. Når juni kom ledet han stort i POY-racet, bare for å se flere spillere komme i hælene på ham mot slutten av året.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories