PokerNews Lanserer Tyrkisk språklig side

PokerNews Lanserer Tyrkisk språklig side 0001

Her hos PokerNews fortsetter vi å utøke vår globale dekning av poker ved nå å lansere vår nye side på tyrkisk.

PokerNews Tyrkia, som du finner på http://tr.pokernews.com , vil servere alle tyrkiske lesere med nasjonal og internasjonal informasjon om poker og selvfølgelig nyheter fra hele verden om poker. Vårt personell i Tyrkia vil selvfølgelig også servere sine lesere med de siste hendelser fra Tyrkia.

Den tyrkiske Pokernews sidens manager uttalte entusiastisk "Jeg gleder meg over å endelig kunne tilby tyrkisk talende og tyrkere rundt I hele verden de taller beste av pokernyheter. Vårt nettverk av sider hos PokerNews gjør at det naturlig blir en perfekt dekning av globale pokernyheter til enhver tid. Dette bør være av stor interesse for det tyrkiske folk, dad et til nå ikke har funnets noen side med pokernyheter på tyrkisk".

PokerNews.com lanserer også sin Israelske PokerNews side som vil dekke alt av nyheter og informasjon på hebraisk. Disse 2 sidene markerer overgangen for PokerNews fra syd-europa og inn i mellom østen. Mellom og fjerne Østen markedene er de markedene hvor den neste store "pokerboomen" er spådd å komme. Den store sukssessen Asian Poker Tour i Singapore, som forøvrig ble vunnet av vår gode venn Tony G, beviser hvor populært poker allerede er i disse delene av verden. Og naturligvis, PokerNews.com vil strekke seg langt for å kunne tilby dekning av alle hendeler I pokerverdenen til innbyggere I alle disse landene.

For å se vår komplette liste over land og språk vi nå dekker hos PokerNews.com, sjekk din locale side og se under "Other language/location" linken øverst I høyre hjørnet på alle våre sider.

Følg også med dersom du venter på et annet språk, vi er ikke ferdige med våre utvidelser enda.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories