PokerNews lanserer hebraisk side

PokerNews lanserer hebraisk side 0001

Her hos PokerNews fortsetter vi å utvide ved å lansere PokerNews Israel. Siden blir skrevet på hebraisk for å kunne gi israelske pokerfans alle de siste nyhetene på morsmålet.

Poker har hatt et boom i Europa i noen år nå. PokerNews sin dekning av europeiske pokernyheter er i tet i markedet. Våre Europeiske sider er utrolig populære, og gir flere land muligheten til å oppdatere seg på pokerinformasjon.

Igjen velger PokerNews å utvide utenfor Europa. Ved siden av våre australske, kinesiske og japanske sider, så er vi glade for å ønske PokerNews Israel velkomne. En pokerrelatert nyhetsside som er skrevet kun på hebraisk, er så vidt vi vet først i verden fra noen pokermedia.

PokerNews sin mann i Israel sa "Her hos Israel PokerNews håper vi å kunne øke interessen for poker i landet, da spillet bare akkurat har startet å eksplodere her i det siste året. Vi ser frem til å kunne gi israelske lesere de siste nyhetene både lokalt og fra verden, på hebraisk."

Så, er dette alt? Absolutt ikke! Verden er stor, og poker er et globalt fenomen. Følg med fremover og se hvilke andre land som blir inkludert i PokerNews-felleskapet.

Dagens tips: Har du hentet $50 i gave fra Titan Poker ennå? Hvis ikke, registrer deg nå og få de rett inn på konto når du har foretatt første innskudd.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories