888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Neteller stenger tjenester for amerikanske borgere

Neteller stenger tjenester for amerikanske borgere 0001

Med bakgrunn i lovendringer har Neteller annonsert at med umiddelbar virkning vil de ikke lenger overføre penger til eller fra noen online gambling-sider for amerikanske borgere. Nåværende amerikanske kunder er ikke bedt om å avslutte kontoene, og vil fremdeles ha mulighet til å bruke tjenesten for å overføre penger til andre enn gamblingselskap. Men, Neteller har midlertidig sperret muligheten for at amerikanere skal kunne opprette nye kontoer. Neteller ha forsikret alle ikke-amerikanske kunder om at de fremdeles vil kunne bruke tjenestene som normalt.

Nyheten fra Neteller kommer bare to dager etter at justisdepartementet i USA fremla anklager om hvitvasking av penger mot to tidligere sjefer og grunnleggere av selskapet. Selv om det ikke er kommet noen tiltale mot Neteller, spekuleres det i at dagens pressemelding enten var for å komme myndighetene i forkjøpet, eller var etter pålegg fra justisdepartementet.

Selv om det hele kom brått på, så har det vært et spørsmål om tid før Neteller skulle trekke seg ut av USA. Den 19. oktober 2006 annonserte Neteller at de ville bøye seg for den nylig undertegnede lovendringen i USA så snart som detaljene rundt den ble utarbeidet, 270 dager etter. Tydeligvis har aksjonen fra justisdepartementet ført til at de har påskyndet planene sine.

Det er flere tilbydere som gir liknende tjenester som Neteller. Spørsmålet nå er om disse kommer til å endre sin virksomhet i lys av Neteller sin pressemelding, lovendringen, og handlingene til justisdepartementet.

Hva synes du?