Bodog dropper verdensmesteren

Bodog dropper verdensmesteren 0001

Jamie Gold, vinneren fra WSOP 2006, har blitt droppet fra Team Bodog Poker. Når Bodog endrer fokus fra det amerikanske markedet til Europa og Asia har Gold tydeligvis mistet interessen for Bodog.

Bodog-teamet som besto av Jamie Gold, David Williams, Josh Arieh og Evelyn Ng eksisterer ikke lenger. Eller, i det minste for en av de. Jamie Gold har mistet plassen på Team Bodog Poker.

I en pressemelding fra Bodog blir det sagt at "I lys av vår avgjørelse om å avslutte all markedsføring i USA og i stedet fokusere innsatsen på å bygge merket vårt i Europa og Asia, så har Bodog valgt å avslutte forretningsforholdet med Jamie Gold. Bodog har satt pris på å arbeide med herr Gold og ønsker han lykke til videre."

Hva som lå til grunn for å ta ut Gold og å la Williams, Arieh og Ng bli igjen ble et stort spørsmål for pokerfans, da man kan argumentere for at Gold har det største imaget av alle disse spillerne i det markedet Bodog ønsker å komme seg inn på.

Dette gjør at Gold er den eneste WSOP-vinneren fra de siste fem årene som ikke har avtale med et online pokerrom. De berømte tre: Hachem, Raymer og Moneymaker, har alle avtaler med Pokerstars og til og med Robert Varkonyi har en avtale.

Golds samarbeide med Bodog Poker går tilbake til før WSOP 2006. I bytte mot billetter til hovedturneringen avtalte Gold at han skulle få tak i kjendiser for å hjelpe til med å fremme Bodog Poker ved å gå med logoen deres.

Jamie Gold står fremdeles foran en kamp i rettssalen for å beholde halvparten av premiepengene fra førsteplassen i WSOPs hovedturnering. Crispin Leyser påstår at Gold lovte bort 50 % av eventuelle penger han kom til å vinne, men har ennå ikke fått en krone. Saken er på vei gjennom rettssystemet.

Å vinne WSOP kan virke som en drøm for mange pokerspillere, men for herr Gold ser det ut til å bli mer et mareritt.

[I]Dagens tips: Stikk til Bodog Poker for å få 10 % ubegrenset bonus! [/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories