Et 'sykt' tilbud fra Sun Poker

Et 'sykt' tilbud fra Sun Poker 0001

Vi har nylig lagt til Sun Poker til vår familie med pokerrom som er anmeldt. Vi er engasjerte i vår søken etter de beste kampanjene for våre lesere, og vi har tidligere kommet med noen solide beløp. Sun Poker sin "One Sick Promo" er allikevel noe helt spesielt.

WSOP får mye dekning i pokermediene, og med god grunn, for det er tross alt verdensmesterskapene innen vår sportsgren. Sun Poker spør de besøkende på sin nettside om "Er det for tidlig å begynne å tenke på WSOP 2007?". Det er helt tydelig at det mener gjengen hos Sun Poker at det ikke er! Sun Poker har en misjon, og den handler om å finne en ikke-amerikansk vinner av WSOP 2007!

Så mellom 1. desember 2006 og 31 mai 2007 kan de 100 som tjener flest MPP på Sun Poker vinne en plass i WSOP 2007. Dette er kun en del av kampanjen, se bare her hva de som kvalifiserer seg kan se frem til:

Privat jetfly til Las Vegas - Er du lei av å måtte fly ti timer i en trant 747 for å komme til Las Vegas? De fem beste spillerne i "One Sick Promo" ankommer i stil (sammen med en venn) til Las Vegas med Sun Pokers private jetfly. Om det ikke er sykt nok for deg, så får den som har flest MPP $5.000 i lommepenger. Selv spilleren på 5. plass kan kassere inn $2.000.

Vegas Mansion - Las Vegas har noen av verdens mest imponerende hotell. Men glem Bellagio eller Venetian, lev heller livet på Sun Pokers eiendom, som beskrives som et palass med ti rom og all den utsmykning hjertet kan begjære. Den pakken tilbys de fem beste spillerne i "One Sick Promo".

Innkvartering på 1. klasse - Ble du ikke en av de fem beste? Slapp av. Du får allikevel muligheten til å leve livet på 1. klasse i Las Vegas. Spillerne på 6.-10. plass blir innkvartert i en villa med fem rom i denne ørkenoasen som er Las Vegas. Med privat svømmebasseng er Platinum House et fantastisk sted. Spillerne på 11.-15. plass får også bo i luksus med Gold House-pakken. Silver House-pakker tilbys spillere på 16.-20. plass.

$50.000 H.O.R.S.E.-plass - Også kalt den alternative verdensmesterturneringen. $50k H.O.R.S.E.-turneringen presser pokerspillerne til det ytterste. Du kan vinne en plass i denne turneringen ved å tjene opp 50.000 MPP og kvalifisere deg gjennom en freeroll.

Pakker med freeroll-lommepenger - Hva får de 100 beste? Hva med litt ekstra i lomma for å sukre WSOP-kvalifiseringen litt? Spillerne på 21. - 100. plass får sjanse til å vinne hotellrom, flyturer, og lommepenger i en freeroll.

MPP opptjenes fra spill med ekte penger. Jo mer du spiller jo mer tjener du. "One Sick Promo" har akkurat startet, så finn frem kortene allerede nå. Vi sees i Las Vegas!

Dagens tips: Denne 'syke' kampanjen er kun tilgjengelig for de som laster ned Sun Poker gjennom våre linker!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories