Sex appeal i poker, et mer og mer vanlig konsept?

Sex appeal i poker, et mer og mer vanlig konsept? 0001

At skjønnhet og poker har blitt mer og mer vanlig som konsept har vel knappest nok skjedd uten at noen har lagt merke til det. Vi kan se på arrangement tidligere i år som FHM Purple Lounge Poker Tour her i Norge, og Swedish Top Model Poker Tour arrangert i Sverige. Vi fikk til og med se at Pamela Anderson har kastet seg inn i pokerbransjen. Og nå er det neste playboymodell som kommer. Cindy Margolis har skrevet en avtale med Tropical Poker som sier at hun skal være deres ansikt utad frem til WSOP 2007.

Mange kritikker har kommet som beskriver poker som en ny rock n roll-alder. Poker er in, heftig og ufattelig populært akkurat nå, med det som har vært savnet frem til nå er en viss sex appeal. Som nevnt så var Pamela Anderson en rask tur innom pokerbransjen, men forsvant like fort igjen. Skuespilleren Jennifer Tilly derimot har vist at hotte kjendiser kan ha store talenter innen poker. Og nå er det Cindy Margolis sin tur, et av de navnene som personer har søkt mest på blant søkemotorene på internett.

Cindy skal representere Tropical Poker i media og også spille i diverse arrangement, som for eksempel WSOP. Du kommer til og med å finne henne spillende på Tropical Poker online. Så vil du spille mot denne vakre playboy-modellen så vet du hvor du skal gå.

Cynthia Povov, markedsføringssjef hos Tropical Poker sa: "Vis ser virkelig frem til å få jobbe med Cindy Margolis. Med hennes enormt brede popularitet både på internett og ellers, så tror vi samarbeidet kommer til å bli vellykket."

Cindy ventes å være på fremsiden av Playboy i neste utgave, noe som garantert kommer til å øke interessen rundt henne ytterligere.

[I]Dagens tips: Se etter kjendiser hos Full Tilt Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories