PokerNews lanserer Ungarsk side

PokerNews lanserer Ungarsk side 0001

Denne uken lanserte PokerNews sin nye side, PokerNews Hungary, hu.pokernews.com. Siden skal sørge for å gi et tilbud til alle ungarske spillere der man kan få alle de siste pokernyhetene og informasjon.

Her hos PokerNews fortsetter vi å utvide verden over. Sent i Oktober lanserte vi vår spansk-språklige side for å gi et tilbud til det fremadstormende pokermiljøet i Spania. Denne uken har vi økt omfanget av nasjoner vi tilbyr nyheter til ved å åpne hu.pokernews.com.

PokerNews Hungary skal administreres av pokerfanatiker Csaba Tóth. Csaba er en Ungarsk spiller med en god følelse av stemningen i pokermiljøene i sitt hjemland.

Tóth sa: "Jeg ser frem til å kunne være med og tilby nyheter om det siste som skjer i vårt land sammen med de siste nyhetene fra internasjonal poker."

"PokerNews sin utvidelse inn i Ungarn er videre bevis om deres ambisjoner om å skape en global nyhetstjeneste for poker."

Faste lesere har vel lagt merke til at menyen over tilgjengelige land har vokst i løpet av 2006. Men vi har ikke tenkt å stoppe der. Forvent flere språk i 2007, når vi fortsetter vår vei mot å kunne tilby hele verden pokernyheter på alle velkjente språk.

PokerNews tilbyr i dag nettsider for Tyskland, Frankrike, Italia, Nederland, Russland, Sverige, Polen, Norge, Finnland, Danmark, Hellas, Portugal, Estonia, Spania, Kina og Japan ved siden av våre engelskspråklige sider fra Storbritannia, Australia og Amerika.

Dagens tips: Spill mot andre verden rundt når du laster ned Pacific Poker

Hva synes du?

More Stories

Other Stories