PokerNews Norge ønsker sine lesere god jul!

PokerNews Norge ønsker sine lesere god jul! 0001

Høytiden er over oss, og de aller fleste av oss legger vel bort kortstokken i kveld til fordel for enten ribbe, pinnekjøtt, kalkun eller lutefisk. Pakker, julepynt, julegodt og kos tar plassen for chips, filt, kortstokker og spill... i det minste for en dag. Men kjenner vi dere riktig, så kommer vel kortstokken frem når julekvelden er over? En pokerspiller er en pokerspiller tross alt, og jeg vet selv at julepoker med gutta i mellomjula er en garantert suksess.

Vi i PokerNews Norge ønsker å benytte dagen for å takke alle dere som har fulgt oss gjennom året. Vi setter ufattelig stor pris på at dere kikker innom vårt lille hjørne av internett, og vi ser frem til å fortsette på nyåret med nyheter, freerolls, bonuser og andre tilbud, slik vi har gjort i år. 2007 vil bli et år med enda bedre og enda flere tilbud fra oss - såpass mye vet vi allerede nå uten å avsløre noen detaljer i denne artikkelen.

Vi setter veldig pris på tilbakemeldinger, enten det er ris eller ros, og vil gjerne oppfordre til at dere sender oss en mail eller skriver noen ord i forumene våre. Om noen av dere har en god pokerhistorie å fortelle, som dere ikke er redde for skal komme på trykk, så tar vi gjerne i mot den. Vi tør ikke love at vi bruker alle, men vi kan love at vi leser alt vi får, og kanskje dukker din historie opp i en artikkel eller som en egen artikkel. Vi vil også i enkelte tilfeller premiere historier som vi publiserer fra våre lesere, men da er vi selvfølgelig avhengig av at du legger ved navn og adresse.

Har dere ønsker om hva slags artikler dere vil se mer eller mindre av, så si gjerne i fra om det også, vi vil kunne gi dere et så godt tilbud som mulig. Send en mail til info@pokernews.com og merk mailen med "NO PokerNews" i overskriften. Vi setter pris på all feedback!

GOD JUL!, hilsen oss i PokerNews Norge!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories