PokerNews sprer juleglede!

PokerNews sprer juleglede! 0001

Nå er det under 3 uker igjen til julaften og vi hos PokerNews kjenner oss ekstra gavmilde i disse høytider! Det er veldig enkelt å bare skumlese gjennom alle de saker man får tilbud om i alle sammenhenger uten å egentlig legge merke til hva du egentlig får tilbud om. Men bør du være ekstra oppmerksom på hva vi her skriver om og tilbyr deg. Så mye gratis penger og gode bonustilbud er det svært sjelden du vil få som pokerspiller.

Vi begynner med et eksempel fra Titan Poker. Her er en pokeroperatør som liker å dele ut til sine spillere. Gratis penger får men ikke overalt, men det er tilfelle her! $50 som du som pokerspiller kan spille for vedbordene hos Titan Poker - helt gratis og uten betingelser som raked hands eller liknende.

Det eneste som kreves er at du gjør et innskudd på minimum $25 og at du bruker koden NOPNEWS. Med 75 dollar på kontoen kan du komme langt om du spiller bra. Du velger selv om du vil spille cash spill, turneringer eller sit n go. Hvorfor ikke prøve deres turnering med $100.000 i garantere premier eller i vår eksklusive Team PokerNews Aussie Millions freeroll i slutten av denne måneden. Men tro ikke at det er slutt med dette. Utover alt dette som vi allerede har beskrevet, så tilbyr Titan Poker en 100 % bonus på ditt første innskudd opp til 500 dollar, men her er det raked hands i krav for å få pengene utbetalt. Er du ikke allerede kunde hos Titan Poker, så kan du rett å slett ikke la disse utrolige tilbudene gå fra deg. Last ned Titan Poker og start jakten på dine bonuspenger

Så tar vi turen til en gammel favoritt, Party Poker. Nå finner du ikke noen amerikanere her lenger, men det betyr ikke at det fortatt er mye "fisk" hos PartyPoker, snarere tvert imot! Party Poker tilbyr 2 forskjellige innskuddsbonuser til deg. Først så kan du velge 20 % opp til maks 100 dollar vedditt første innskudd, eller gjør et innskudd på $25 og få en matchbonus på $25. Glem heller ikke å sjekke turneringstilbudet hos PartyPoker, de er det nemlig ganske mange av med gode garanterte premiesummer. Du finner også et stort utvalg av Omaha turneringer om det er det som er ditt favorittspill.

Her kommer enda ett tilbud som du ikke kan unngå å benytte deg av om du lengter deg bort fra vinter og kulde til sol og varme og vakre strender. Pacific Poker holder en eksklusiv Team PokerNews Aussie Millions Freeroll som gir en lykkelig spiller en plass i Aussie Millions hovedturnering i januar. Denne freerollen spilles den 16. desember, så om du vil være med å kjempe om denne reisepakken til en verdi av $12.000, så bør du laste ned deres programvare allerede i dag om du ikke allerede har gjort det. Det som står på spill er en pakke med turneringsinnkjøp i Melbourne i Australia, 10 netter på et luksushotell og reisen frem og tilbake. Og hvem vet, kanskje det blir du som vinner hele turneringen og kommer tilbake til Norge som millionær i slutten av januar med over 5 millioner kroner på konto. Det låter vel som noe du ikke kan si nei til eller hva? Er du riktig heldig, så behøver du bare å spille mot en minimalt startfelt og dermed øker sjansene dine markant! Benytt deg av koden POKERNEWS når du gjør ditt første innskudd og ta med deg en bonus på 60 % opp til 100 dollar på din vei

Dette er bare en start på flere utrolig gode tilbud som vi kommer til å presentere, så vi anbefaler at du følger med på våre sider i den nærmeste fremtiden. Det kommer minst 1 artikkel til med tilbud som i denne artikkelen. Følg med!

Dagens tips: Hva sier du til en bonus på 100 % opp til 1000 dollar. Sjekk ut Purple Lounge Poker allerede i dag!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories