High stakes poker på TV i januar

High stakes poker på TV i januar 0001

Ingen har vel glemt de 2 sesongene med High Stakes Poker som ble sendt på GSN TV i statene tidligere og som vi her i Europa ventet på skulle bli lagt ut på nettet så vi fikk se dette hver natt til tirsdag. Nå er det straks klart for sesong 3 av High Stakes Poker – "the only cash game on TV" som GSN skriver på sine sider.

Ventetiden er snart over – nå er de her igjen – 14 spillere vi har møtt tidligere pluss minimum 14 nye spillere skal samles rundt bordet og spille kanskje den tøffeste cash game verden noen gang har sett. Potter på langt over 1 million kroner skjer nesten hver eneste episode. Den største potten hittil i de 2 forrige sesongene var den da Gus Hansen og Daniel Negreanu spilte mot hverandre og potten endte på $575.700 – over 3,7 millioner kroner. Gus Hansen vant med fire like i 5'ere mot Daniel's fulle hus 6-6-6-5-5.

Nye spillere

Daniel Negreanu vil vi møte igjen også i sesong 3, men Gus Hansen er ikke på listen over spillere som skal spille i løpet av de 13 episodene som denne sesongen består av. Andre spillere som vi vil møte denne gangen som ikke har deltatt tidligere kan vi kjapt nevne; Både nummer 1 og nummer 2 fra WSOP 2006 – Jamie Gold og Paul Wasicka, Phil Ivey og Chris Ferguson med flere.

Reglene er de samme som tidligere. Alle spillere må kjøpe seg inn for minimum $100.000 og maksimum 1 million dollar. Alle spiller med sine egne penger og det er penger direkte de spiller om på sjetongverdiene vi får se på bordet.

Som kommentatorer og analytikere vil vi også denne sesongen møte Gabe Kaplan og A.J. Benza. Gabe Kaplan skal for øvrig også spille litt denne sesongen og da vil Daniel Negreanu gjøre gjesteopptreden som kommentator.

Dagen vi alle venter på er 18. januar klokken 21.00 i Amerika. Så utover morgenen den 19. Januar vil garantert den første episoden av High Stakes Poker sesong 3 være tilgjengelig for oss her i Europa! Vær oppmerksom på at denne gangen vil serien bli sendt på torsdagskvelder i statene, så fredager blir dagen med stor D for oss når vi snakker om High Stakes poker sesong 3.

Gled dere – det gjør jeg, sesong 3 blir garantert like bra som de 2 foregående sesongene! En liten forsmak er allerede å finne ute på nettet - http://www.youtube.com/watch?v=oNBrgISZijI - og man gleder seg ikke mindre etter å ha fått denne smaksprøven!

Dagens tips: Flere av spillerne som skal delta i HSP3 er å finne på Full Tilt Poker. Last ned allerede i dag og kanskje prøve deg mot De?

Hva synes du?

More Stories

Other Stories