WSOP 2018

Kaller alle Nordmenn! Poker, fotball og $25.000 venter i Barcelona!

Kaller alle Nordmenn! Poker, fotball og $25.000 venter i Barcelona! 0001

Skandinaviske onlinespillere er ansett som de beste i verden, og Everest Poker anerkjenner dette. De har derfor valgt å lage en konkurranse der skandinavene blir satt opp mot hverandre for å konkurrere om en veldig attraktiv premie og et veldig vakkert sted å spille finalen i februar. Og dette er en konkurranse som skal vinnes av en nordmann!

Everest Poker beviser igjen at det er en av de mest oppfinnsomme onlinerommene i Europa i dag. Spillere fra hele Europa har tilgang til mange turneringer med gode garantisummer som ofte gir god merverdi. Om du ikke har registrert deg hos Everest Poker enda så anbefaler vi det virkelig.

Nå er det altså svenskene, danskene og nordmennene som skal konkurrere. Everest Poker skal sende ikke mindre enn 30 personer, ti fra hvert land, til Barcelona den 24. - 25. februar 2007 for å konkurrere i team og i individuelle turneringer på Nordic Summit.

Spillere kan starte om de vil med å spille en av de daglige $3 Nordic Summit Rebuy-satellittene eller $5 Nordic Summit Freezeout-satellittene. Begge går to ganger om dagen. Disse turneringene leder til $22 Barcelona Nordic Summit Finale som går hver tirsdag gjennom hele januar. Man kan også kjøpe seg direkte inn i disse.

De fem vinnerne fra finalene vil være kvalifisert til å få reise til Barcelona, sammen med de åtte som har tjent flest poeng fra hvert av landene. Det kommer også to plasser gjennom egne promo-turneringer. Poeng tjener man gjennom plasseringene i finalene, etter denne tabellen:

1. : Går rett til Barcelona

2. : 25 poeng

3. : 22 poeng

4. : 19 poeng

5. : 17 poeng

6. : 15 poeng

7. : 13 poeng

8. : 11 poeng

9. : 9 poeng

10. : 7 poeng

11. - 20. : 5 poeng

21. - 30. : 3 poeng

31. - 40. : 2 poeng

41. - 50. : 1 poeng

Ved avslutningen av det siste finalespillet teller Everest Poker opp poengene, og de åtte beste fra hvert land får tur til Barcelona. Hver av de 30 finalistene får $600 i reisepenger for å komme seg til denne vakre delen av Spania.

Og da starter den virkelige moroa, og det er nå Norge skal vise seg som den beste pokernasjonen i Skandinavia!

Turneringen i Barcelona består av to deler:

Del 1 (Lagturnering)

Ti tremannsbord skal spilles, tre bord i slengen, hvert bord med en svenske en danske og en nordmann. Hver spiller har mulighet til en time-out der man kan snakke med resten av laget for å få råd. Hvert land får poeng (3, 2, 1) basert på hvilken plass man kommer. Det landet som ender opp med flest poeng får $5.000 i premie fordelt på laget!

Del 2 (Individuell turnering)

Vinneren fra hver av spillene i del 1 skal møtes for så spille i den individuelle turneringen. Disse ti spillerne vil konkurrere om $20.000 i premie, fordelt som følger:

1. - $6.000

2. - $4.000

3. - $2.500

4. - $1.800

5. - $1.600

6. - $1.300

7. - $1.000

8. - $800

9. - $600

10. - $400

Som om ikke det ar nok så får man en velkomstlunsj, drikke på puben, og billetter til en FC Barcelona fotballkamp!

Dagens tips: Vi har alle hørt vitsene om svensken, dansken og nordmannen. La oss bevise at det er hold i de, og dra hjem fra Barcelona som Skandinavias beste pokerspillere! Last ned Everest Poker og sett i gang med treninga!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories