WSOP 2018

Spill EPT i Monte Carlo med PokerNews!

Spill EPT i Monte Carlo med PokerNews! 0001

Julen er på vei, ribba er i fryseren, og vi hos PokerNews har en gave å gi bort! Hva sier du til en gratis tur til Monte Carlo og en plass i European Poker Tour Grand Final? Ikke å forakte? Les videre da...

Vår partner, Titan Poker, gir allerede bort $50 til alle som åpner en konto og bruker koden NOPNEWS, men nå åpner de også for at lesere fra PokerNews skal få spille deres nye freeroll der vinneren kvalifiserer seg inn til en plass på EPT Grand Final i Monaco!

Monaco ligger i hjertet av Europa mellom fjell, hav og vakre hager, og det er stedet for mange sports og kulturarrangement. Det er også de rikes lekeplass, noe man kan se beviset på når man ser yachtene og de flotte bilene rundt om kring. Det er et ideelt sted å tiltrekke seg noen av de beste pokerspillerne i verden, og du kan bli sittende ved samme bord som de!

Premien som tilbys deg, freerollspilleren, er en pakke verdt hele $15.000. Dette dekker prisen for innkjøp i turneringen samt reise og opphold. Bare spillere som laster ned Titan Poker gjennom våre linker (og også de som allerede har gjort det) får lov til å bli med på denne freerollen. Så snart du har gjort det, registrert og satt inn minst $20 (men for all del, sett inn $25 så får du $50 i bonus og), så trenger du å spille for å tjene ett player point. Det burde ta bare et par minutter ved bordet. Dette er nok til at du får være med på PokerNews EPT freeroll. Alle krav må være oppfylt før midnatt EST dagen før freerollen skal spilles.

Registrering starter 1. Januar 2007 klokken 06 EST, og turneringen spilles den 4. Mars klokken 18:00 EST. Vinneren får reise til Monte Carlo for EPT som varer fra 28. mars til 1. april på Monte Carlo Bay Hotel and Resort.

Selv om $20 er det minste man må sette inn, så kan nye spillere sette inn opp til $500, og tjene like mye i bonuser. Dette er en bonus som matcher det du setter inn, så om du setter inn $250 så kan du tjene $250 i bonus. Uansett vil du på $50 rett på konto om du setter inn $25.

[I]Dagens tips: Sett i gang nå! Last ned Titan Poker, få $50 og muligheten til å dra til Monte Carlo! [/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories