CryptoLogic signerer avtale med nytt britisk pokerrom

CryptoLogic signerer avtale med nytt britisk pokerrom 0001

CryptoLogic inc, den ledende aktøren innen utvikling av pokerprogramvare, med kunder som Sun Poker og William Hill, har annonsert en treårig avtale med det nye onlinetilbudet fra DTD Poker.

DTD Poker er onlinevarianten fra pokerklubben DUSKTILLDAWN som snart skal åpne i Nottingham, England. Pokerklubben er forventet å åpne i april 2007, og kommer da til å bli det største stedet i Europa for live poker, med plass til opp til 500 pokerspillere, med utmerkede lokaler. Noen av britenes største pokerproffer er tett tilknyttet klubben, slik som Paul "Actionjack" Jackson og Simon "Aces" Trumper.

Lewsis Rose, toppsjef i CryptoLogic Inc sa:

"Med DUSKTILLDAWN så får CryptoLogic et nytt dynamisk merke på listen av pokerkunder. Avtalen forsterker CryptoLogic sitt fokus på Europa, og på vår innsats mot å holde oss som de ledende aktørene innen onlinepoker. Det handler om å gi spillerne en god pokeropplevelse, "from dusk till dawn" [red.anm.: "fra skumring til morgengry"], døgnet rundt og over hele verden. "

Rob Young fra DUSKTILLDAWN sa:

"Vi har hatt flere tilbud fra andre tilbydere, men som pokerspillere selv visste vi at CryptoLogic sitt pokernettverk er det største og beste i Europa, med god mulighet til å vokse videre, og med god sikkerhet. DUSKTILLDAWN kommer til å bli like spennende online som offline, og vi stoler på at CryptoLogic kommer til å hjelpe oss med å tilby en konstant strøm av tjenester og nye ideer for spillere på alle nivå."

Den CryptoLogic-utviklede programvaren selges gjennom datterselskapet WagerLogic Limited. Spillere som bruker programvaren har tilgang til verdens største delte pokernettverk som ikke har USA som kunder. Dette betyr at spillere alltid finner det spillet de vil, i valutaen de vil, på det nivået de vil, når de vil. CryptoLogic har også et nytt leaderboard for turneringer, som gir pokersider nye muligheter til å skape spennende arrangement, og også gir spillere flere muligheter til å vinne.

A.J.Slivinski fra WagerLogic Inc sa:

"CryptoLogics integritet og innovasjon er nøkkelen til suksess. De nye tilleggene til kundemassen vår, og listen vi har over spill og turneringer styrker oss når vi bygger Europas beste pokernettverk."

Hva synes du?

More Stories

Other Stories