Pokerstars kåret til beste pokerrom

Pokerstars kåret til beste pokerrom 0001

Leserne av det amerikanske Bluff Magazine har valgt Pokerstars som Best Online Poker Room i Bluffs årlige Readers' Choice Poker Awards. Når man tenker på den nye lovgivningen i USA kommer det ikke som den helt store overraskelsen.

Siden Bluff Magazine hovedsaklig leses av amerikanere (selv om det er særutgaver av Bluff rettet mot det Europeiske og Australske markedet), er det uunngåelig at de store amerikansk-dominerte pokerrommene som hadde gitt amerikanerne lov til å spille hos seg etter lovendringene ville få gode plasseringer. Det er sikkert at pokerrom som Party Poker og 888 Poker, som var nødt til å trekke seg ut av USA på grunn av at de var børsnoterte selskap, ikke ville ha en stor plass i hjertene til de amerikanske leserne.

Pokerstars fikk kamp til streken i avstemningen av pokerrommet med den solide stallen av sponsede stjerner, Full Tilt Poker. Ved å utnytte spillerstallen med spillere som Phil Ivey, Chris "Jesus" Ferguson, Mike Matusow, Howard Lederer, Gus Hansen og mange flere, vil Full Tilt alltid komme i betraktning til en medalje eller to.

Bluff Awards dekker en lang rekke kategorier i pokerverdenen, og det forventes at vi kjøper januar-nummeret av bladet for å få vite mer. Blant kategoriene har de "Most Entertaining Poker Player to Watch", "Best Brick-and-Mortar Poker Room" og "Best Poker Analyst".

Eric Morris, en av direktørene i Bluff sier:

"Bluff Magazine fortsetter med å være pokerspillernes og pokertilhengernes talerør over hele verden. Nå har pokerspillerne en versjon av TVs Peoples Choice Awards. Bluff Readers' Choice Awards er et ekte vitnesbyrd for de virksomhetene og spillerne som får de forskjellige anerkjennelsene som de beste av de beste i flere enn 20 forskjellige pokerkategorier."

Faste bidragsytere til Bluff omfatter pokerspillere som Jennifer Tilly, Michael Craig, Antonio Esfandiari, Phil Laak, Clonie Gowen, Mike Caro og Annie Duke. Bluff utgis av Bluff Media, et selskap som også produserer Bluff Poker Radio i USA, som var den første radiostasjonen som sendte direkte fra World Series of Poker.

[I]Dagens tips: Spill mot amerikanske spillere ved å laste ned Pokerstars. Her finner du de store turneringene og kvalifiseringsspill til EPT.[/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories