888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Den siste PokerNews Aussie Millions Freeroll spilles den 30. Desember!

Den siste PokerNews Aussie Millions Freeroll spilles den 30. Desember! 0001

Den absolutt siste sjansen til å få en gratisbillett til Aussie Millions er her snart. En pakke med en samlet verdi på $12.000 går til vinneren av Titan Poker PokerNews Aussie Millions Freeroll på Lørdag 30. desember 2006.

Aussie Millions blir ansett av mange til å være en turnering som er like god og like viktig som WSOP og Bellagio Five Diamond Classic. Alle de store navnene kommer til å komme til Melbourne i januar for å spille hovedturneringene som starter den 14. januar 2007.

Vi hos PokerNews har alliert oss med pokerrommet Titan Poker for å kunne gi dere denne eksklusive turneringen som starter klokken 21.00 norsk tid den 30. desember. Vinneren får tur-retur billetter til Melbourne, ti netter på Crown Promenade Hotel og en plass i hovedturneringen. Du får også bli med Team PokerNews sammen med Asian Poker Tour-vinner Tony G og Nederlandske proff Noah Boeken, som begge er der for å gi tips og råd.

Vi kan garantere at denne freerollen kommer til å ha et lite felt, da det er kun lesere av PokerNews som har åpnet Titan Poker konto gjennom våre linker som får lov til å spille.

PokerNews har også en avtale med Titan som gjør at alle nye spillere får $50 gratis når de åpner konto og setter inn minimum $25 og bruker koden NOPNEWS.

For de som vil prøve seg på Aussie Millions kan det lønne seg å sette inn litt mer. Det er to grunner til dette. Den ene er at man får 100 % bonus opp til $500, og den andre grunnen er at du raskere kan tjene opp de 2.000 spillerpoengene som trengs for å spille freerollen. Det er travelt, men selv om du ikke rekker det så får du de $50 gratis, og match bonusen opp til $500. Uansett så betaler det seg!

Dagens tips: Last ned Titan Poker her og sett i gang.

Hva synes du?