Den siste PokerNews Aussie Millions Freeroll spilles den 30. Desember!

Den siste PokerNews Aussie Millions Freeroll spilles den 30. Desember! 0001

Den absolutt siste sjansen til å få en gratisbillett til Aussie Millions er her snart. En pakke med en samlet verdi på $12.000 går til vinneren av Titan Poker PokerNews Aussie Millions Freeroll på Lørdag 30. desember 2006.

Aussie Millions blir ansett av mange til å være en turnering som er like god og like viktig som WSOP og Bellagio Five Diamond Classic. Alle de store navnene kommer til å komme til Melbourne i januar for å spille hovedturneringene som starter den 14. januar 2007.

Vi hos PokerNews har alliert oss med pokerrommet Titan Poker for å kunne gi dere denne eksklusive turneringen som starter klokken 21.00 norsk tid den 30. desember. Vinneren får tur-retur billetter til Melbourne, ti netter på Crown Promenade Hotel og en plass i hovedturneringen. Du får også bli med Team PokerNews sammen med Asian Poker Tour-vinner Tony G og Nederlandske proff Noah Boeken, som begge er der for å gi tips og råd.

Vi kan garantere at denne freerollen kommer til å ha et lite felt, da det er kun lesere av PokerNews som har åpnet Titan Poker konto gjennom våre linker som får lov til å spille.

PokerNews har også en avtale med Titan som gjør at alle nye spillere får $50 gratis når de åpner konto og setter inn minimum $25 og bruker koden NOPNEWS.

For de som vil prøve seg på Aussie Millions kan det lønne seg å sette inn litt mer. Det er to grunner til dette. Den ene er at man får 100 % bonus opp til $500, og den andre grunnen er at du raskere kan tjene opp de 2.000 spillerpoengene som trengs for å spille freerollen. Det er travelt, men selv om du ikke rekker det så får du de $50 gratis, og match bonusen opp til $500. Uansett så betaler det seg!

Dagens tips: Last ned Titan Poker her og sett i gang.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories