Sett i gang nå om du vil til Aussie Millions

Sett i gang nå om du vil til Aussie Millions 0001

Hvor ofte får du muligheten til å fly til Australia, bo ti netter på et luksushotell, og i tillegg kunne sette deg på samme bord som noen av verdens beste pokerspillere i en av de største turneringene som spilles, uten å ha betalt en krone for å kvalifisere deg? Og i tillegg får du støtte under turneringen av PokerNews sine proffer Tony G og Noah Boeken!

PokerNews fortsetter å tilby den muligheten, slik vi gjorde til postarbeider Shaun Lang, men tiden er i ferd med å løpe ut om du skal være med på vår Eksklusive PokerNews Aussie Millions Freeroll og Qualifiers. Du må handle nå!

Fordi dette er eksklusive turneringer som kun er tilgjengelige til PokerNews-lesere, så vil ikke antallet spillere være like høyt som de vanlige turneringene som du finner ellers. I PokerNews sine freeroller og kvalifiseringsturneringer så har alle en realistisk sjanse for å kunne komme seg til Melbourne. Så, her er hvordan du gjør det, og mulighetene du har. Du kan enten prøve deg på en eller begge av de, så lenge du har registrert deg gjennom PokerNews.

Mansion Poker Aussie Millions Qualifier

Dette er ikke en freeroll men den har solid merverdi fra arrangøren. For å bli med Team PokerNews til Aussie Millions i januar må du registrere deg for turneringen som har et innkjøp på $100+4. For dette så legger Mansion Poker til $17.000 i merverdi i premier, i tillegg til det som genereres av vanlige premiepenger. $12.000 er til å dekke en pakke til Aussie Millions, og $5.000 går rett i premiepotten i klingende mynt. Aussie-pakken inkluderer ti netter på Crown Promenade Hotel i Melbourne i tillegg til innkjøp i turneringen.

Så snart du har registrert deg hos Mansion Poker gjennom oss, eller om du allerede har gjort det, kan du sikte mot turneringslobbyen, let etter "PokerNews Aussie Millions" og bruk passordet "millions4me"!

Mansion Poker Aussie Millions-turneringen spilles den 22. Desember klokken 00:30 norsk tid, og krever et minimumsinnskudd på $25 når du åpner en konto hos Mansion Poker.

Titan Poker Aussie Millions Freeroll

Turneringen hos Titan Poker er GRATIS og vinneren får en pakke verdt $12.000 med ti netter på hotell og plass i Aussie Millions. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg hos Titan Poker gjennom våre linker, om du ikke alt har gjort det, og tjene 2.000 Player Points. Du trenger bare å sette inn $20, men om du hiver på litt til, opp til $25, så får du $50 på kjøpet direkte på konto.

Du tjener også bonuser mens du spiller. Om du setter inn $500, så matcher vi beløpet i bonuser etter hvert som du spiller opp Player Points. Titan Poker har også en $2.000 PokerNews-freeroll hver måned!

Titan Poker Aussie Millions Freeroll spilles den 30. Desember, klokken 21.000 norsk tid, og krever et minimumsinnskudd på $20, og 2.000 Player Points.

[I]Dagens tips: Hva venter du på? Last ned Titan Poker og begynn nå! [/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories