$100,000 Garantert Turnering HVER dag hos MANSION Poker!

$100,000 Garantert Turnering HVER dag hos MANSION Poker! 0001

De kjemper alltid for å bli større og bedre – større enn alle sine konkurrenter med tilbud til sine spillere. MANSION Poker har økt sine turnerings-garantier igjen! Denne gangen melder de om en $100 k turnering daglig!

MANSION Poker er selvfølgelig et verdensomspennende fenomen i disse dager da de klart og tydelig har meldt sine intensjoner om å også innta fjerne Østen markedet med stormskritt. Dette forklarer kanskje hvorfor tiden på denne nye turneringen hver dag (eller kanskje bør jeg si natt?) er satt til 03.00 GMT! Men hva gjør vel det for en seriøs pokerspiller i Norge eller Europa som ser verdien i en turnering som denne garantert vil bli?

Så fra og med 3. januar 2007 kan du spille disse turneringene daglig med direkte innkjøp for $100, eller kvalifisere deg via satellitter for enten $10 rebuy satellitt eller $20 freezeout daglig.

Å spille hos Mansion Poker vil ikke være helt feil i tiden som kommer for de spillerene som søker action. Høyere premiesummer og større action nesten dag for dag i begynnelsen av 2007. Det var ikke lenge siden $100.000 turnering var et månedlig høydepunkt hos flere av de ledende pokerrommene i verden. Nå drar altså MANSION i gang med dette daglig! Og fortsetter denne utviklingen som vi har sett i 2006, så tør ikke jeg tippe hvor vi havner i løpet av 2007!

MANSION's $250,000 "Added Value" Turnerings-serie vil bli avsluttet den 2. Januar. Men MANSION poker er ikke rommet som hviler av den grunn. Dagen etter (eller bare timer senere) drar de i gang med debuten av sin nye daglige 100.000 dollar garantert i premier som skal spilles 03.00 GMT.

Alle nye spillere hos MANSION Poker blir også ønsket velkomne med en kjempebonus på $1.000 på sitt første innskudd. Sett inn opp til 1000 dollar og motta bonus på opp til den samme summen mens du spiller.

Og vi hos PokerNews kan allerede nå avsløre at vi vil sammen med MANSION Poker arrangere flere eksklusive turneringer i 2007 for våre lesere, akkurat som vi nettopp gjorde med $17.000 i ekstra verdi til Team PokerNews til Aussie Millions den 22. Desember. Så vi anbefaler deg på det varmeste å følge med på hva som skjer på våre sider i tiden fremover i samarbeid med MANSION Poker!

Dagens tips:Last ned MANSION Poker allerede i dag og gjør deg klar til store turneringer og tilbud i 2007!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories