VC poker spiller høyt

VC poker spiller høyt 0001

Våre gode venner i VC Poker har annonsert at de skal lansere den største pokerpremien online. $10 Million Grand Slam-turneringen garanterer $10 millioner i førstepremie!

Å vinne 10 millioner dollar noe de fleste av oss bare kan drømme om. Denne enorme premiesummen har aldri vært tilknyttet en pokerturnering online før. Men, i Desember, så kan spillere hos VC Poker konkurrere med de beste fra online poker-verdenen om en sjanse til å vinne dette ufattelig store pengebeløpet.

VC Poker Grand Slam består av fire turneringer spilt online over etterfølgende helger i Desember. Satellitter har allerede startet. Så, om du vil komme deg med på denne på en billig måte så bør du logge deg på så snart som mulig for å vinne plass. Hver av de fire turneringene tilbyr en garantisum på mellom $50.000 og $100.000.

Enhver spiller som er god nok til å vinne alle fire Grand Slam-turneringene kan forvente å vinne hele $10.000.000. Selv om dette høres ut som en tøff utfordring, noe det helt klart er, så er det andre premier til spillere som kommer på finalebordet på mer enn en turnering.

VC Poker sier at deres Grand Slam-turnering har blitt inspirert av de prestisjetunge Grand Slam -turneringene i golf og tennis. Bonuspremier rangerer fra $100.000 til $5.000.000.

Victor Chandler sa, "Frem til nå så har verdens beste online pokerspillere vært nødt til å konkurrere på offline-turneringer for å vinne premier av denne størrelsen. Med vår $10 Million Grand Slam, så er VC Poker stolt over å kunne presentere en turnering som ikke bare tilbyr onlinespillere sin største premie noensinne, men vi tilbyr også en unik konkurranse for å finne verdens beste spiller i deres foretrukne pokermiljø."

Hvis spillere sammenlikner denne turneringen med WSOP sin hovedturnering vil de se at oddsene for å vinne storpremien er mye bedre hos VC Poker Grand Slam. Med maksimum 4.000 spillere i Grand Slam, sammenliknet med over 8.000 i WSOP sier alt.

Lee Ferris, VC Poker.com sin markedsføringssjef sa: "$10 Million Grand Slam kommer til å engasjere online pokerspillere overalt med muligheten til å vinne den største premeien online noensinne. Vi ser frem til å se verdens pokerspillere, fra proffer til amatører, konkurrere om å vinne premien og den æren det er å bli den første Grand Slam-mesteren. I tillegg så tilbyr vi unike sponsormuligheter til spillere som viser solid spill, noe som gir dem en sjanse til å vinne så mye som $250.000 og muligheten til å bli en proffspiller sponset av VC Poker.com."

Den første Grand Slam-turneringen spilles 3. Desember.

Dagens Tips: Last ned VC Poker nå, og prøv å spille deg inn i VC Poker Grand Slam. Vi hiver med $500 i bonus for nye kunder også.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories