UltimateBet.net Aruba Classic vises på GSN

UltimateBet.net Aruba Classic vises på GSN 0001

The Game Show Network (GSN) har annonsert at de skal ha premiere på dekningen av den nylig avsluttede UltimateBet.net Aruba Classic, med første program klokken 22.00 ET på 8. desember. Finalebordet med seksmann inkluderer lett gjennkjennelige navn som Joe Sebok, sønnen til Barry Greenstein som nå gjør det sterkt i poker selv, og online-terroristen Cliff Josephy, sannsynligvis bedre kjent under onlinenavnet sitt "JohnnyBax". Disse og fire andre som overlevde de 512 som startet skal kjempe om tittelen og vinnerandelen av nesten $745.000, utspilt i en av de vakreste stedene man kan holde en pokerturnering.

Når Aruba Classic ikke lenger er tilknyttet World Poker Tour så vill vertskapet til turneringen være proffene Phil Hellmuth og Annie Duke, samt anerkjente pokerforfatter John Vorhaus. Aruba Classic er et særpreget tillegg til pokertilbudet på GSN, som fra før av har det populære High Stakes Poker. En bonusepisode av det programmet kalt "Best of High Stakes Poker" er også planlagt. Det showet skal først vises den 11. desember og vil inneholde bilder ikke vist tidligere og ha kommentarer fra seriens proffer, og ha Gabe Kaplan og A.J. Benza som vertskap.

At Aruba Classic flyttet bort fra Travel Channel sin WPT og over til GSN virker som et logisk trekk for begge parter. Aruba Classic, som allerede har signert sponsoravtale med Ultimate Bet og dere stall med proffer, passer godt inn i en TV-stasjon som GSN, som har blitt godt mottatt i pokerverdenen. Samme tankegang passer til andre arrangement som har sterke tilknytninger til onlinepoker, som Party Poker sin Party Million, som også avsluttet samarbeidet med WPT tidligere i år.

Det er fremdeles diskutert hvor attraktiv en turnering som Aruba Classic kommer til å bli i øynene til proffspillerne. Med 60 millioner abonnenter så er GSN enkelt blant de topp 100 kabelnettverkene, men finnes ofte i de valgfrie kabelTV-pakkene, der Travel Channel oftere er inkludert i grunnpakkene som de fleste kabelabbonenter har. Det, og at WPT er veletablert kan være en forklaring på hvorfor 2006 Aruba Classic tiltrakk seg 512 spillere, i mot 647 i både 2004 og 2005. Aruba er et nydelig sted å besøke for de som tar turen, men siden man må bruke flere dager til en turnering som koster $5.000 så er det ikke sannsynlig at majoriteten av store pokernavn kommer til å dukke opp.

På tross av det så er fortsatt UltimateBet.net Aruba Classic en vakker ferietur for proffene som reiser rundt, en flott mulighet for sultne nye spillere, og i det hele tatt et flott sted å dra. Sol, sand og poker, det er en kombinasjon det er vanskelig å slå.

Dagens tips: Ultimatebet byr på mye mer enn bare Aruba Classic. Registrer deg i dag og sjekk det ut selv.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories