Tony G vant Betfair Asian Poker Tour i Singapore

Tony G vant Betfair Asian Poker Tour i Singapore 0001

Det ble den kontroversielle australske Tony G som stakk av med førstepremien på $451.700 under Betfair Asian Poker Tour i Singapore i dag. Danske Henrik Dahlgaard representerte Skandinavia ed finalebordet i hovedturneringen, og med en 8. plass og en premiesum på $43.700 kan pokeramatøren som kvalifiserte seg online være fornøyd med innsatsen. Blant de siste tre spillerne ved finalebordet var vinneren av årets Aussie Millions, Lee Nelson fra New Zealand og den lokale Joshua Ang som endte på en andreplass.

Betfair Asian Poker Tour er over og både spillere og arrangører kan se tilbake på en vellykket turnering, som selv om den hadde noen vanskeligheter i startfasen viste seg fra sin beste side utover i arrangementet. Omtrent 400 spillere deltok i turneringen som fikk en flott og spennende avslutning. Den siste hånden var en all in etter floppen hvor Joshua Angs AJ viste seg å ikke være nok mot Tony G sin T6 som hadde truffet en tier på floppen. Som en flott gest kunne Tony G kort tid etterpå annonsere at halvparten av premiesummen skal gå til et godt formål valgt av arrangørene fra Betfair.

"Hans tilbud om en 50 % donasjon til veldedighet er utrolig sjenerøst", sa Ben Fried fra Betfair, noe Tony G kommenterte med: "Jeg vil gjerne at folk finner ut av at poker er en sport. Dette er ikke et stort beløp i forhold til hva folk som Bill Gates kan gi til en god sak, men det er en gest som skal vise at det ikke handler kun om penger..."

Dagens tips: Spill mot Tony G selv på Tony G Poker Poker og se om du kan slå den nykårede mesteren.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories