Slaget om Norden 3

Slaget om Norden 3 0001

Paradise Poker.com har nå presentert sin tredje 'Slaget om Norden' og begynnelsen av hva de kaller 'den nye kalde krigen. Lars Johansen fra Norge vant det andre slaget om Norden, mens Ingrid Nyman fra Sverige vant det første. Begge vil garantert være tilbake for å kjempe om en ny tittel i denne tredje runden og Lars er allerede sikret en plass ved finalebordet som regjerende mester.

"Kan DU bli den neste pokermillionæren fra Paradise Poker og ta æren hjem til ditt land," skriver Paradise Poker i sin reklame.

MER PENGER, FLERE SPILLERE OG HARDERE SLAG!

Som den største freeroll serien i Norden, vil dette garantert trekke til seg mange spillere, men det er KUN nordiske borgere som kan vinne reise og finaleturnering. Og i år annonserer Paradise at det vil være mer penger i potten enn de forrige årene. Totalt 1.500.000 kroner i ditt eget lands valuta vil det være å kjempe om. 34 spillere vil reise til Bahamas og finaleturneringen i 'Slaget om Norden 3'. 32 av disse vil måtte spille seg til finalebordet, mens 1 heldig spiller vil bli trukket ut og gå direkte til finalebordet, mens regjerende mester Lars Johansen har 'wildcard' direkte til finalebordet.

I tillegg til bare reisen og finaleturneringen på Bahamas, vil det bli 1 uke – 6 netter – på det luksuriøse Hotell Atlantis Resort, Paradise Island. Så en uke med sol og sommer allerede i mai 2007 vil vel være luksus for mange kalde nordboere som en forsmak på sommeren 2007.

Kvalifisering

For å komme seg hele veien til Bahamas trenger du bare en konto hos Paradise Poker og melde deg på i en av de 2 daglige freerollene klokken 20.00 og 23.00. Derifra må du bli blant de 50 beste for å kvalifisere deg til ukesfinalen som skal spilles hver søndag. Vinner av disse ukesfinalene får en Paradise Poker pakke som da inneholder plass i finaleturneringen og $3500 dollar til å dekke fly og reisekostnader.

Premietabellen for finaleturneringen ser slik ut:

• 1. – 1 Million Kroner

• 2. – 250,000 Kroner

• 3. – 100,000 Kroner

• 4. – 50,000 Kroner

• 5. – 25,000 Kroner

• 6. – 10,000 Kroner

• 7. – 7,500 Kroner

• 8. – 5,000 Kroner

• 9. – 5,000 Kroner

• 10. – 5,000 Kroner

Så nå er det bare å gjøre seg klar for å spille freeroller hver dag hos Paradise Poker, helt til du har sikret deg din plass i solen og i finaleturneringen på Bahamas i mai 2007. Husk å følge med i din email i ukene fremover da Paradise vil trekke ut tilfeldige heldige vinnere.

Lykke til – vi satser på at Norge vil være best i Norden også i 2007!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories