888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Purple Poker Party i Oslo

Purple Poker Party i Oslo 0001

Purple Lounge poker er stadig på farten med pokerturneringer i Norge. Fra et par måneder tilbake husker vi alle deres turnefinale i Oslo med FHM magasinet etter at de hadde turnert rundt i mange av Norges større byer. Og ingen glemmer vel de søte og sexy damene fra glamour dronningen i Norge sitt team – team Aylar. Mang en pokerspiller i Norge som husker nettopp dette fra Deres besøk i hjembyen sin. En kjempesuksess!

Forrige uke dro de igjen i gang med poker og party for spesielt inviterte gjester i forbindelse med lanseringen av den amerikanske Hip-Hop artisten Jay-Z nyeste album – Kingdom Come i Norge. Som for øvrig ble lansert i Usa denne uken. Jay-Z eller Shawn carter som han egentlig heter har flere ganger meldt at han trekker seg fra artistlivet, men den 32 år gamle Hip Hop kongen klarer ikke holde seg lenge borte fra musikken viser det seg.

Det var på en av de 'hotte' nattklubbene i Oslo at gjestene var blitt invitert til champagneparty av Kingsize Magazine. Mens det var flere kjente firmaer som stod for promotering og festen – Universal music, Rock-a-fella, Hewlett packard og selvfølgelig Purple Lounge Poker. Champagnen fløt til langt ut i de små nattetimer, men et av kveldens absolutte høydepunkt i tillegg til albumlanseringen ble pokerturneringen som Purple Lounge stod for. Og selvfølgelig var det Deres nye ansikt utad – Aylar som stod bak jobben som dealer ved pokerbordet.

I denne spesielle turneringen var det denne gangen kun spesielle VIP gjester som fikk plass rundt pokerbordet for å vise frem sine kunnskaper og ferdigheter i den nyeste folkesporten i verden. VIP personer fra Hip Hop eliten i Norge, fra arrangørene og spesielt inviterte kjempet lenge pm seieren før (den heldige?) vinneren William Conrad fra Oslo satt igjen som kveldens pokerchampion. Og for sine kunnskaper i poker og seieren i denne

turneringen ble han belønnet med 600 Euro inn på konto hos Purple Lounge Poker, så han kan spille mange timer med poker også etter festen.

Purple Lounge Poker melder at de stadig søker etter arrangementer de kan delta på for å promotere seg selv og poker i Norge. For er det noen som kan dette med å lage til gode fester og arrangementer så er det nettopp nordmenn (hikk)!

Dagens Tips: Purple Lounge poker er stadig på farten i Norge. Registrer deg allere i dag, så du er klar til deres neste utspill i Norge.

Hva synes du?