Purple Lounge inntar Sverige

Purple Lounge inntar Sverige 0001

Vi husker godt den norske Purple Lounge FHM Tour som gikk for ikke lenge siden. Arrangørene hviler ikke på laurbærene, og har i det siste hatt det travelt med å planlegge en ny tour i Skandinavia.

Denne gangen er det Sverige som står for tur. Den svenske touren arrangeres i samarbeid med "Moore", det raskest voksende bladet for menn i Sverige.

"The Purple Lounge Poker Swedish Tour" besøker i løpet av sommeren 2007 bl.a. følgende byer:

Stockholm

Göteborg

Malmø

Visby

Halmstad

Norrköping

De overnevnte er bare et utdrag fra det totale programmet, som snart skal offentliggjøres. Med mindre du ikke var til stede på den norske touren vet du vel at Sveriges mest glamorøse kvinnelige modeller vil få undervisning i å deale kort, og at de samtidig vil medvirke i planlagte show på nattklubber rundt omkring i landet.

Sist gang holdt Purple Lounge freeroller online som ikke var så vanskelige å kvalifisere seg gjennom. Topp 40 fra hver freeroll vant plass i turneringen. Vi ser frem til å kunne komme med flere detaljer så snart som mulig.

Chris Gorman fra Purple Lounge Poker sa:

"Akkurat som oss så har Moore oppnådd stor suksess på veldig kort tid. Vi har begge erfaring med å tilby våre spillere og lesere nøyaktig hva de vil ha når de vil ha det, og jeg forventer at touren blir en stor suksess."

Dagens tips: Last ned Purple Lounge Poker for å spille deg inn, og samtidig få sjansen til en $1.000 bonus.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories