WSOP 2018

Paradise Poker-gründere tar ut £20 millioner

Paradise Poker-gründere tar ut £20 millioner 0001

De tre personene som startet Sportingbets Paradise Poker kunne her om dagen ta ut hele £20 millioner på deling, dette takket være et solid overskudd i bedriften.

Avisen The Guardian rapporterte at "De tre kanadierne som sammen grunnla Sportingbets Paradise Poker kunne her om dagen ta ut £20 millioner etter at bedriften hadde nådd nok en milepæl i fortjeneste.".

Utbetalingen ble utlast av at Paradise Poker nådde en fortjeneste på over £150 millioner i løpet av de to årene som har gått siden de ble kjøpt opp av Sportingbet. Denne milepælen ble nådd like før den amerikanske kongressen godkjente anti-gambling lovendringen.

Utbetalingen til disse tre kanadiske teknikkekspertene gikk til deres selskap Bonair, et foretak som er registrert på Jomfruøyene. Identiteten til disse tre individene er fremdeles et mysterium, på tross av at de eier den nest største aksjeposten innen Sportingbet, med 11,5% av aksjene.

Som vi har meldt tidligere så har man fra Sportingbet sin side valgt å stenge sin virksomhet mot det amerikanske markedet, og de har dermed mistet drøye 80 % av pokerinntektene. Selskapet forventes nå å ha en fortjeneste på rundt £10 millioner i året. I fjor var dette tallet £60 millioner, så med andre ord merkes det godt hos Sportingbet.

De tre kanadiernes selskap gjorde et kupp tidligere i år da de solgte 17 millioner aksjer i Sportingbet, til en verdi av 385p per aksje. Dette ga totalt £65 millioner til selskapet. Disse aksjene er i dag verdt 47p per aksje, igjen et tegn på hvor hardt lovgiver har rammet pokerselskapene.

Dagens tips: Du har fortsatt mulighet til å vinne tur til Australia og Aussie Millions. Last ned Ultimatebet og gjør et forsøk!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories