Londondrosjer får interaktiv poker.

Londondrosjer får interaktiv poker. 0001

De berømte sorte drosjene i London får nå en Full Tilt-behandling ved hjelp av Cabvision. Passasjerer får snart leksjoner fra Full Tilt-proffer når de reiser.

Når flere og flere pokerrom endrer fokus over til det europeiske markedet så leter mange sider etter utradisjonelle måter å markedsføre seg til potensielle spillere. Mange drosjepassasjerer i London er allerede vant til reklame når de reiser rundt i hovedstaden. Få vil ha opplevd noe som likner på kampanjen planlagt av Full Tilt Poker.

Full Tilt og Cabvision har slått seg sammen for å lansere en interaktiv pokerserie for Londons drosjer. Tjenesten vil vise Full Tilts "Learn from the pros"-serie som gir tips fra FT-proffene og interaktive spørreleker.

Tom Paton fra Cabvision sa at "Vi er glade for at Full Tilt Poker har valgt å utnytte seg av de mange tjenestene Cabvision kan tilby. En kombinasjon av tilskuere, fleksibilitet og det riktige budskapet gjør dette til en flott markedsføringsmulighet."

Om budskapet ikke festet seg i løpet av turen, så kan passasjerene forvente å få kvitteringer merket med Full Tilt Poker fra sjåføren. En påminner om FT sin nettside.

"Kampanjen vil virkelig få presentert Full Tilt til spillere i London, og forsterke Full Tilts profil. Dette er en av de største kampanjene til dags dato på Cabvision og viser deres evne til å tiltrekke seg pengesterke, unge kunder." avsluttet Paton.

Dagens Tips: Hvorfor ikke plukke opp $50 gratis når du laster ned Titan Poker ? Ingen krav, bare gratispenger!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories