Ladbrokes Poker Cruiser inn i Karibien i Januar 2008

Ladbrokes Poker Cruiser inn i Karibien i Januar 2008 0001

De er aldri redde for å blåse i tåkeluren for å varsle sine nyvinninger i poker. Ladbrokes har nå annonsert det neste store i ikke-amerikansk poker: Ladbrokespoker.com Poker Cruise in the Caribbean!

Selv om amerikanere aldri har hatt muligheten til å spille online hos Ladbrokes, og nå finner det vanskelig å spille noe sted som helst, er det ingenting som hindrer de fra å vinke farvel fra havnen i New York når Ladbrokes-cruiset legger ut uten dem.

Ladbrokes Poker tar sikte på å gjøre dette til den største gambling-happeningen noen sinne, med over $10 millioner planlagt til bli spilt om på cruiset.

Hver heldige spiller vil bli med sammen med over tusen andre på denne nidagers luksusturen, som seiler rundt de krystallklare farvannene i Karibien, samtidig som man spiller i forskjellige pokerturneringer, inkludert hovedturneringen der man kan kappes om en premiepott på over $2 millioner dollar.

Med USA så fiendtlige mot online poker, så gjør Ladbrokes det klart at det ikke vil forekomme gambling i amerikanske farvann. Det er reservert kun for internasjonalt farvann lenger ut, hvor moroa kan starte for fullt.

Hvordan kan du håpe på å bli med? Vel, du kan klaske $5.500 på bordet og kjøpe deg inn direkte. Det er en mulighet. Spillere hos Ladbrokes har andre muligheter med freeroller og satellitter helt ned til $20 som gjør livet litt lettere for vanlige folk. Men kun de som bor utenfor USA selvsagt.

John O'Reilly hos Ladbrokes sa:

"Etter den nye lovgivningen har spillere søkt trygge havner for sine innskudd, og vi har meldt en økning i våre månedlige utbetalinger til over 7 millioner dollar i planlagte turneringer, med garantisummer økt til over 3 millioner. Økte investeringer i neste års Poker Million har nå bekreftet våre planer for 2008 Ladbrokes Poker Cruise."

Det her høres bra ut for våre ører!

Dagens tips: Ladbrokes så klart. Sikre deg en billett til cruiset.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories