Gus Hansens nye hjemmeside

Gus Hansens nye hjemmeside 0001

Har nyheten om Gus Hansen sin nye hjemmeside gått deg hus forbi? Ja da får du den altså her: http://www.gushansenpoker.com . Gus' nye side ble lansert den 16. oktober og man kan blant annet følge The Great Dane sin blogg, hvor han løpende holder oss oppdatert om liv og levnad. Du kan også få Gus Hansens mening om den nye amerikanske lovgivningen, hans vurdering av følgene, og selvsagt en beskrivelse av bakgrunnen hans. Videre finner du en "Gus Hansen Tips"-seksjon, og sist men ikke minst løfter han sløret og viser musikken han har på iPoden. Siden er tydeligvis et samarbeide med onlinerommet Full Tilt Poker som er en av Gus Hansens mange arbeidsgivere.

Her har du et kort utdrag av ting du må vite om Gus:

Gus Hansen sin første pokerlærling kommer antakelig til å bli hans 1-årige niese.

Han er bitt av golf-basillen.

Han er i gang med å skrive en ny bok.

Han har nylig stått modell for det danske klesmerket Frank-Q.

Han er pokerkommentator på danske og amerikanske programmer.

Han spiller på Full Tilt Poker. - Bombe...

Han har tydeligvis ikke gått konkurs (som rykter har antydet).

Han vil mer enn gjerne utfordres i en runde Backgammon.

Man biter jo seg merke i det vesentligste...

Bloggen oppdateres jevnlig, og spøk til side, så gir den deg et realistisk og sjeldent blikk inn i en berømthets liv. Man får under alle omstendigheter det inntrykket av at Gus ikke kommer sovende til noe, og at det antakeligvis er mulig for ham å gamble 28 timer i døgnet.

Dagens tips: Vil du spille mot Gus så besøk Full Tilt Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories