Få $50 helt gratis og start jakten på en jackpot

Få $50 helt gratis og start jakten på en jackpot 0001

Vi hos pokernews Norge strever etter å gi dere lesere de aller beste tilbudene som finnes på markedet og her kommer ytterligere ett! Titan Poker tilhører allerede i dag en av de større pokerrommene ute på markedet og de tilbyr en hel rekke med freeroll turneringer, inklusive vår eksklusive pokernews freeroll og selvfølgelig en masse ekstra gode turneringer. Men nå kommer vi med ytterligere ett spesialtilbud som du ikke kan stå imot! Få $50 helt gratis på din konto direkte etter att du registrert deg og gjort et innskudd på minimum $25. Det er alt du behøver å gjøre! Pengene kommer til å bli satt inn på din konto mellom 24-72 timer etter at innskuddet er gjort.

Og disse $50 kan ta deg langt, noe franskmannen Remy Elkoubi kan bekrefte etter å ha vunnet $100,000 jackpot denne uken på Titan Poker ved å ha spilt deres $50 Sit'n'Go turneringer.

Alt du behøver å gjøre for å motta disse gratis pengene er å laste ned Titan Poker gjennom våre linker her, åpne en ny konto og benytte deg av bonus koden NOPNEWS og deretter gjøre et innskudd på minst $25. De gratis $50 kommer til å bli innsatt på din konto mellom 24-72 timer etter du har gjort sitt innskudd. Du behøver altså ikke å spille ett visst antall hender eller noe liknende for å motta disse pengene!

Du får også muligheten til å benytte deg av flere av de tilbudene som finnes hos Titan Poker ved å følge vår anbefaling. Du kan blant annet vinne en gratis reise till Australia, en plass i Aussie Millions turneringen og 10 netter på det eksklusive Crown Promenad Hotell i januar måned. Vi har også en eksklusiv Aussie Million freeroll som er tilgjengelig BARE for PokerNews spillere, og den kan du bara ikke la være å spille – om du ønsker å komme deg ut i verden for å spille poker med sponset tur og spill. Utover dette så har de en turnering hver måned hvor det er garantert $100 000 i premiepotten. Sjekk selv også Titan Poker siden sider for ytterlige tilbud til deg som bruker av Titan Poker.

Tro ikke at vi var ferdige med å tilby deg "gotterier" enda! Spillere som velger å spille cash games kan også sikte seg inn på ytterligere en bonus - 100 % opp til $500. Bonusen betales ut $5 av gangen etter som du spiller inn rakede hender hos Titan Poker. Alt det her til sammen gir deg som pokerspiller en virkelig unikt tilbud som du sjelden tidligere har sett og som du derfor bara ikke kan la være å benytte deg av! Gjør som så mange andre, registrer deg i dag og ta del i din bit av alle disse gode tilbudene!

Så, hva venter du på? Registrer deg allerede i dag og bare forsyn deg av de freerollene, bonusene og turneringene du blir tilbudt. Glem bara ikke å bruke bonuskoden NOPNEWS for å få de gratis $50!

Dagens tips: En Aussie Million pakke eller en $100 000 jackpot skulle vel ikke være helt feil? Og på toppen av flere bonuser, gjøt bare som så mange andre - last ned Titan Poker og begynn din jakt! Glem ikke å bruke bonuskoden NOPNEWS

Hva synes du?

More Stories

Other Stories