EVEREST på den enkle måten!

EVEREST på den enkle måten! 0001

Her hos Pokernews liker vi å holde øynene åpne etter de siste trendene innen online poker. Et fenomen som har slått an i de siste månedene, er populariteten til Everest Poker i Europa.

Europeerne på kontinentet spesielt er de som registrerer seg hos Everest i mye større antall enn noen annen side, til og med de mer velkjente, gjennom Pokernews.

Dette må det være en god grunn til, og det er helt klart gode nyheter for spillere at de er garantert et voksende utvalg av bord og spillere etter hvert som de sprer seg gjennom Europa. Du finner skandinaver her, som viser sin typiske aggressivitet på no-limit bordene, alt du trenger å gjøre er å dukke unna de som er flinkest. Så er de søreuropeerne som ofte liker å gamble, fyrrige franskmenn, solide tyskere og nederlendere, samt mengder med briter og irer som konkurrerer.

Vi logget på for å se hva som foregikk. I multi-table tournament-seksjonen var det flere garanti-turneringer hver time eller mer, og de viste alle stor merverdi. For eksempel, den neste turneringen kostet $10 og det var $2.000 i garantisum. Det betydde at spillerne ville få merverdi om færre enn 200 spillere meldte seg på. Når det var 15 minutter igjen hadde bare 66 meldt seg på! Når registreringen ble avsluttet var det fremdeles bare 154 påmeldte. Dermed hadde spillerne lagt til $1.540 i premiepotten mens Everest la til $460, i praksis en gave til spillerne.

I turneringen etter, en $5-turnering med $1.500 garantert, meldte det seg på 253 spillere før registreringen stengte. På nytt en gave fra Everest, $235 ekstra ble lagt i potten. Flott merverdi!

Bortsett fra cashturneringer, så er det satellitter til de største liveturneringene i verden. Neste er den skandinaviske utgaven av European Poker Tour og Five Diamond Classic på World Poker Tour i Las Vegas.

Registrering hos Everest Poker er enkelt, og det er to bonuser som venter på deg. Everest gir $100 i innskuddsbonus, i tillegg til at PokerNews legger til $50 ekstra om du bruker koden PNEWS1. Det kan ikke bli enklere.

Hver gang du forlater bordene så blir en del av bonusen kreditert deg umiddelbart så du kan bruke de neste gang du spiller. I tillegg får du "Summit Points" og disse kan også bli brukt til å spille turneringer.

For øyeblikket er det også en egen Summit Points $7.500 Freeroll som skal bli spilt. Dette er en limit holdem gratis turnering med $7.500 i potten. For å delta må du bare plassere deg på topp 300 på Summit Point Limit Leaderboard. Konkurransen går gjennom november, så nå er tidspunktet å melde seg opp.

I tillegg til turneringer finner du Texas Holdem cash-spill, gratisbord for nybegynnere og en egen seksjon med turneringer man kan kjøpe seg inn i for Summit Points.

Everest Poker er drevet av programvaren til det velkjente Grand Virtual. Grand Virtual Multi-Player Poker Software tilbyr en enkel lobby med en lettvint meny for å finne ledige plasser, realistiske tredimensjonale pokerbord der man kan velge utseende på spilleren, en innføring i poker, og oversetting til over et dusin språk. Så hvor du enn er i Europa så kan du spille slik du vil.

Everest Poker har aldri tillatt amerikanske spillere, så de har ikke hatt noe tap i forbindelse med lovendringen i USA. Som alltid når det er endringer i verden, så kommer det noen som tilpasser seg bedre enn andre. Etter det vi har sett ut av antallet som har registrert seg hos Everest gjennom PokerNews, så er Everest virkelig et sted å satse på.

PokerNews Norge kan også røpe fra sikre kilder at det vil komme meget spennende spesialturneringer for Skandinavia om kort tid. Tidligere i år hadde Everest EPEC turneringer med stor sukssess, med live finale i Barcelona, og når de nå har røpet at de er på gang med noe for Skandinavia, så er vi ikke i tvil om at dette også blir stort og spennende. Vi kan ikke anbefale deg annet enn at du holder øynene åpne og følger med på hva Everest Poker kommer med av nyheter de nærmeste ukene. PokerNews vil servere deg alle disse nyhetene selvfølgelig!

[/B]Dagens tips:[/B] Bruk kode PNEWS1 når du laster ned Everest Poker og du kvalifiserer deg til hele $150 i innskuddsbonuser.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories