EPT Scandinavian Open satellitter hos Tony G Poker

EPT Scandinavian Open satellitter hos Tony G Poker 0001

Tony G. Poker tilbyr nå store som småspillere en mulighet til å spille seg vei til pokersesongens høydepunkt i Skandinavia, nemlig satellitter med fantastiske garantier til EPT Scandinavian Open.

Historiske sett så er Skandinavia sett på som "the land of the Vikings" som var fryktet i sin tid, men nå er det i ferd med å bygge seg opp en annen frykt mot Skandinavia, nemlig de nordiske pokerspillerne.

På meget kort tid har skandinavene tatt til seg pokerspillet – bokstavlig talt – og skapt en fryktløs, aggressive og meget kreativ spillestil som har fort til mange meget gode resultater og seire i turneringer verden rundt og store pengepremier har funnet veien hjem til bade Norge og de andre landene.

Dreven av listen til å slå alle skandinavene på deres "hjemmebane", vil resten av Europa og verden innfinne seg under EPT i København mellom 17. og 20. januar når European Poker Tour (EPT) kommer til Danmark.

Med så mye på spill som det har blitt i disse turneringene, kan man forvente å se noen av kontinentets største pokernavn på plass for denne 3 dagers €5000 turneringen.

Og takket være Tony G Poker kan du også bli en del av Skandinavias største pokerturnering ved å vinne en pakke til verdi av hele $9000 (inkludert inngangen i hovedturneringen og reise og oppholdsutgifter)for så lite som US $5.50 i innsats.

Tony G Poker vil arrangere sin $225+$15 hovedsatellitt til EPT Scandinavian Open i København på søndag den 17. Desember. 1 per 40 spillere vil der vinne den omtalte pakken til verdi av 9000 dollar. Skulle turneringen starte med mindre enn 40 deltakere, så garanterer Tony G Poker at minst 1 spiller vil få pakken.

Selv om hovedturneringen for $225+$15 vil gi meget stor verdi for å komme seg til København for en billig penge, så vil det være mulig å komme seg dit for enda mindre enn det. En serie av mindre satellitter til denne hovedsatellitten vil bli "kjørt" flere ganger I uken fremover.

Disse mini satellittene vil gå på ukentlig basis, og skjemaet for de ser slik ut:

- Søndag 15:30 EST - $24+$2 – freezeout turnering

- Søndag 11:00 EST - $10+$1 – rebuy turnering

- Mandag 15:30 EST - $5+$0,50 – rebuy turnering

- Tirsdag 15:30 EST - $10+$1 – rebuy turnering

- Lørdag 11:00 EST - $5+$0,50 – rebuy turnering

Alle turneringene vil ha garanterte plasser til hovedsatellitten.

Denne serien med mini satellitter starter allerede i morgen mandag 13. november, og vil bli kjørt helt frem til søndag 17.desember når finalen skal spilles.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories