Cecilia Nordenstam innleder samarbeid med Svenska spel

Cecilia Nordenstam innleder samarbeid med Svenska spel 0001

Etter den siste tidens turbulens med Ken Lennaárd og hans avsluttede samarbeid med Svenska spel så har man fra Svenska spel søkt etter hans erstatter som frontfigur for poker i Sverige. Nå er denne personen på plass og samarbeidet er allerede i gang. Den kjente pokerprofilen Cecilia Nordenstam har inntatt frontposisjonen og skal sitte i denne stillingen i minst 1 år etter deres kontrakt.

Cecilia ser virkelig frem imot å få arbeide med dette og i følge henne selv gleder hun seg til utfordringen. Hennes oppgaver vil være å komme med råd og tips til Svenska spell sett i fra en spillers synsvinkel, legge til rette egne turneringer, arrangere en pokerskole samt å skrive artikler om poker. Ira Gladnikoff fra Svenska spel var til tross for dette nøye med å poengtere at Cecilia ikke er noen erstatter etter Ken. Han mener at de nå har gått inn i en ny fase av sitt pokerengasjement, og at hennes oppgave vil være å styrke Deres posisjon i markedet. Ken's oppgave var mer å hjelpe til å bygge opp Svenska spel's pokeravdeling. Cecilia skal mer hjelpe til å videreutvikle den og ta vare på det som frem til i dag er bygd opp.

Når denne artikkelen ble skrevet så var samarbeidet allerede påbegynt og hennes kontrakt med Svenska Spel skrevet og er på 1 år. Men blir det den suksessen som man håper på så er sannsynligheten for at denne kontakten blir utvidet meget stor. Cecilia er jo en fargerik og utrolig dyktig pokerspiller, så her har svenska spell virkelig fått en meget god tilvekst som de bør ta godt vare på.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories