Lojalitet belønnes hos Bet365 Poker

Lojalitet belønnes hos Bet365 Poker 0001

Bet365 Poker sine lojalitetspoeng er der for at du som spiller på en grei måte skal kunne tjene ekstra penger. I motsetning til vanlige innskuddsbonuser som er begrenset til en fast sum, så er dette et bonussystem som er ubegrenset frem til årsskiftet.

Om du spiller veldig mye poker så kommer du raskt til å forstå hvor viktige disse bonustilbudene er, spesielt når du fokuserer på maksimal uttelling som spiller. Det finnes også tilbud der du får betalt per time du spiller, som for eksempel hos William Hill Poker, der du får £5 for de 5 første timene hver måned. Men det som blir tilbydd fra Bet365 er noe annerledes.

Hos Bet365 så får du nå, frem til årsskiftet, et enormt bra tilbud, spesielt om du spiller mange hender. For hvert 100. lojalitetspoeng du spiller inn så får du $1 i bonus. Det betyr altså at om du spiller inn 1.000 poeng så får du $10 i bonus, 100.000 poeng så får du $1.000, og alt dette helt gratis.

Tro bare ikke at dette tilbudet kun gjelder for spillere som spiller cash. Det er ikke tilfellet. Til og med turneringsspillere kommer til å kunne ta det i dette tilbudet. Hver dollar de bruker i buyin gir 5 lojalitetspoeng.

Men når det gjelder spill på cashbord så får man mer poeng om man spiller på høyere nivåer. På mikrobord, 0,05/0,10, gir på det meste 0,15 poeng per hånd. Om du derimot spiller på et 5/10-bord så tjener du på det meste 3 poeng per hånd.

Men husk at tiden løper snart ut for dette tilbudet, så om du vil være med må du være rask. Du har frem til klokken 23:59 den 31. desember for å spille inn så mange poeng som mulig.

Dagens tips: Last ned Bet365 Poker nå og start jakten på poeng allerede i dag.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories