Vinn en Aussie Millions reise – takket være VIP Poker

Vinn en Aussie Millions reise – takket være VIP Poker 0001

Aussie Millions tilhører en av de klassiske pokerturneringene i verden, noe som bevises hvert eneste år, da alle i poker eliten reiser ned til Melbourne, Australia for å spille i denne enorme turneringen. Og om litt under to måneder, i januar, så er igjen tiden kommet for denne turneringen. Og du, som PokerNews leser, har nå muligheten til å vinne deg en plass i denne turneringen. Årets turnering ble vunnet av Lee Nelson fra New Zealand, en seier som gav ham den pene summen av 1,295,800 Australske dollar (rcirka 6 millioner kroner etter dagens kurser). I årets turnering så ventes premiesummen, totalt, å havne på over $5,000,000 AUD!

Nå tilbyr vår samarbeidspartner VIP Poker deg sjansen å vinne en Aussie Million pakke, til en verdi av hele $12 000 i en eksklusiv turnering for våre lesere. Det som inkluderes i pakken er følgende:

PokerNews.com og VIP Poker arrangerer en US$12,000 Aussie Millions Freeroll den 24. november kl 22:00. Vinneren får innkjøp i Aussie Millions turneringen, 10 netter på det eksklusive hotellet Crown Promenade Hotell og reise tur/retur Australia. Samt at du er med og slåss om en total premiesum på over 5 millioner australske dollar. I tillegg til denne fantastiske premien, så vil vinneren få medlemskap i Team PokerNews og gjennom det medlemskapet får han/hun en del ekstra fordeler. Team PokerNews består av profesjonelle spillere som Tony G og Noah Boeken som vil kunne gi vinneren råd og support i den grad det er ønsket, og i tillegg vil det bli eksklusive arrangement kun for Team PokerNews medlemmer.

For å få spille i denne freerollen, så må du først laste ned VIP Pokers software her og deretter opprette deg en konto. Så må du gjøre et innskudd og spille 500 rakede hender. Når du har spilt disse 500 rakede hendene så må du sende en email til poker@vip.com hvor du oppgir dine konto opplysninger (OBS! IKKE ditt passord). Deretter vil du bli invitert til turneringen. Ha i tankene at denne freerollen er eksklusiv for PokerNews lesere, så startfeltet kommer ikke til å bli veldig stort, og dermed er din sjanse mye større enn om du hadde måttet slåss mot tusentalls spillere, om 1 plass.

I løpet av 2006 så har Team PokerNews gitt bort totalt over $250 000 og vi sendte 22 spillere til årets WSOP. Og vi kan informere Dere om at Team PokerNews forventes å bli enda større i løpet av 2007!

Team PokerNews hadde 1 nordmann på laget under WSOP 2006, og han kom hjem fra WSOP med over 50.000 kroner. Så langt er det ingen nordmenn som har kvalifisert seg til Team PokerNews for Aussie Millions 2007. Kan vi være bekjent av det?

Dagens tips: Bli den VIP spilleren som får reise til Aussie Millions! Last ned VIP Poker og vinn din reise, den 24. november.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories