Absolutely Ultimate Bet Poker?

Absolutely Ultimate Bet Poker? 0001

Rykter har gått om at mange online pokerrom skal slå seg sammen etter at lovendringene for onlinespill kom i USA. Rapporter er kommet om at Absolute Poker og Ultimate Bet skal slå seg sammen, etter uker med spekuleringer.

Ifølge våre kilder og en artikkel fra eGaming Review Magazine, så skal Absolute Poker og Ultimate Bet slå seg sammen. Pokergigantene, som hadde en enorm amerikansk markedsandel frem til lovendringen kan slå seg sammen i de nærmeste dagene.

Få detaljer er tilgjengelige, men du kan være sikker på at PokerNews skal komme med oppdatering om og når det skjer.

Moderselskapet til Ultimate Bet, Excapsa Software, solgte hele virksomheten til Blast Off LTD bare en dag før president George Bush signerte lovendringen. Blast Off betalte angivelig $130 millioner for overtagelsen.

Nyheten kan starte budrunder for flere av de mest profilerte pokerrommene. Party Gaming og 888 sine aksjekurser har rast. Gribbene kommer nok til å samle seg for å plukke det de kan ut av disse store organisasjonene. Det kan være et spørsmål heller om når i stedet for om noen av disse selskapene blir kjøpt opp eller sammenslått med hverandre.

Dagens tips: Du kan fremdeles kvalifisere deg til Aussie Millions gratis om du laster ned 888 Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories