Spansk PokerNews lansert!

Spansk PokerNews lansert! 0001

Under en uke etter å ha ønsket Estland velkommen så er Poker News glade for å kunne annonsere lanseringen av den spanske Poker News-siden, https://es.pokernews.com !

Hvis du spiller på noen av de europeiske pokerrommene vil du raskt legge merke til at det spanske folket liker å spille poker. Som så mange av nabolandene rundt middelhavet, så kan Spanske pokerspillere spille raskt og aggressivt, med sans for moro og gambling. Hvilket bedre eksempel er det enn Juan Carlos Mortensen som nådde ikke mindre enn tre finalebord under årets WSOP!

Spania er derfor et naturlig sted å ha en dedikert pokernettside som gir de siste nyhetene, informasjon om ting som skjer og meldinger om eksklusive arrangement fra pokerverdene til det spanske folket, på deres eget språk.

Damon Rasheed fra Poker News sa:

"Jeg er glad for å kunne ønske velkommen den spansk-språklige utgaven av Poker News til vårt nettverk av europeiske pokersider. Jeg vet fra å ha spilt på europeiske pokersider at spanjolene liker å spille, så det er naturlig å tro at de også vil like muligheten til å ha en pokerressurs på sitt eget språk. Spain Poker News vil også tilby det spanske folket muligheter til å vinne plasser i store live-turneringer slik som Aussie Millions gjennom Poker News sine eksklusive freeroller og liknende promo-arrangement."

Spain Poker News blir med i vårt nettverk med flerspråklige nettsider, som inkluderer landene USA, England, Australia, Tyskland, Frankrike, Italia, Nederland, Russland, Sverige, Polen, Norge, Finland, Danmark, Hellas, Portugal, Estland, Kina, Japan og nå da Spania.

Alle disse sidene finner du i menyen øverst til høyre.

Dagens tips: Det er fremdeles plasser ledig til $1.000.000 Poker Dome-turneringen i Las Vegas. Last ned MANSION Poker og kvalifiser deg i dag.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories