Reaksjoner fra pokerrom på lovendring i USA

Reaksjoner fra pokerrom på lovendring i USA 0001

Med godkjenningen av lovforslaget som hindrer banker i å overføre penger til gamblingrom har aktørene i markedet fått en avgjørelse å ta angående amerikanske spillere. Rommene har vist veldig forskjellige reaksjoner, noe som i seg selv er interessant. Det vi viser nedenfor er offisielle utsagn vi har fått eller lest, gjort tilgjengelige av rommene selv. Hvis et rom ikke har en offisiell avgjørelse ennå, anmerker vi det.

Party Poker har kommet med en offisiell erklæring som sier: "Etter å ha fått utfyllende juridisk rådgivning, har styret hos PartyGaming konkludert med at om lovforslaget blir ratifisert, vil det gjøre det praktisk talt umulig å tilby tilgang til poker og andre gamblingsider til det amerikanske folket. Som et resultat av denne utviklingen, har styret bestemt at om Presidenten underskriver lovforslaget, vil selskapet avslutte alle pengespill for amerikanske borgere."

Full Tilt har skrevet et åpent brev via nettsiden deres som blant annet sier: "På kort sikt forsikrer vi dere om at onlineopplevelsen hos Full Tilt Poker ikke vil forandre seg. Dere vil fremdeles kunne sette inn og ta ut penger via de samme metodene dere alltid har brukt, og pengene vil være fullstendig trygge. Vi kan ikke forutse hvordan online poker vil endre seg i fremtiden, men vi forventer ikke noen umiddelbar påvirkning fra lovgivningen da bankindustrien har 270 dager på seg til å iverksette de nye reglene etter at loven er underskrevet. "

PokerStars har kommet med en erklæring der de sier de ikke har bestemt seg for hva de skal gjøre ennå.

Selv om vi ikke finner en offisiell erklæring på selskapets hjemmeside og heller ikke har fått via e-post, så sier flere mediekanaler at Paradise Poker har annonsert intensjoner om å avslutte forholdet til amerikanske spillere. Dette skal ha kommet fra moderselskapet Sportingbet. Den eneste offisielle anmerkningen på nettsiden er at Sportingbet fremdeles vurderer situasjonen, og kommer til å komme med et utsagn innen kort tid.

Ultimate Bet har svart på forespørsel at de forventer å fortsette som vanlig, og at de ikke forventer noen endringer.

Absolute Poker svarte på forespørsel med å si (blant annet) at "Vi vil forsikre dere om at Absolute Poker fremdeles er tilgjengelige og at dere kan fortsette å bruke oss som dere alltid har gjort. Den ny lovgivningen endrer ikke lovligheten ved å spille onlinespill, og tvinger oss ikke til å stenge noen amerikanske brukerkontoer.

Bodog ga oss et langt svar via e-post der man kunne trekke ut at "Det er vår intensjon å fortsette å ha forretninger med kunder i USA."

Takk til medlemmer på 2+2 Forums for kildemateriale til denne artikkelen. PokerNews kommer med mer etter hvert som saken utvikler seg.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories