PokerStars melder de fortsetter i det amerikanske markedet

PokerStars melder de fortsetter i det amerikanske markedet 0001

PokerStars, den nest største onlinepoker-siden i USA etter Party Poker, har kommet med en gladmelding til sine samarbeidspartnere og spillere. De har bestemt seg for å gå mot strømmen til mange av selskaper som er på vei ut av USA, og fortsetter å tilby tjenestene sine til amerikanske spillere.

Det har vært noen hektiske uker i onlineverdenen etter at den nye lovgivningen som stopper banker fra å kunne overføre penger til gamblingsider kom. Store aktører som Party Gaming og 888 Holdings stengte umiddelbart dørene til sine amerikanske spillere, noe som førte til kraftige fall i aksjekursene. Det som er blitt sett på som årsaken er at de ønsker å være sikre på å ha rent mel i posen siden de ligger på børsen og er ansvarlige for sine investorer.

PokerStars har ingen slike ansvarsforhold, da majoriteten i firmaet er eid av Scheinberg-familien fra Israel. Det ble spekulert i at PokerStars kom til å legge aksjene ut offentlig når de flyttet hovedkvarteret til Isle of Man for noen måneder siden, men det skjedde ikke.

Hvordan lovendringen kommer til å fungere i praksis er veldig usikkert for tiden, da maskineriet som skal håndheve loven ikke er klart, og kan være uklart i enda 9 måneder. Kun på grunn av at noen aktører har gått svært "lovlydig" ut, betyr det ikke at det nødvendigvis er riktig å gjøre det.

PokerStars har gitt følgende beskjed til sine spillere:

Kjære PokerStars-spiller
Som du antakelig er klar over så har den amerikanske kongressen nylig godkjent en lovendring relatert til gambling på internett.
PokerStars har mottatt utfyllend juridisk rådgivning både utenfra og fra USA som har konkludert med at disse lovendringene ikke fører til konsekvenser for vårt tilbud av onlinespill.
Derfor, vil vår forretning fortsette som før, åpen for spillere verden over inkludert USA. Du kan spille på vår side slik du gjorde før lovforslaget kom.
PokerStars mener at poker er et ferdighetsspill som millioner av spillere gleder seg over, og vi skal fortsette å tilby et trygt og underholdende miljø hvor du kan spille. Vi setter pris på din lojalitet til PokerStars, og ser frem til å fortsette og tilby den beste pokeropplevelsen, slik vi har gjort i de siste fem årene, 6 milliardene hendene, og 40 millionene turneringer.
PokerStars-ledelsen

Det må være en lettelse å se dette for de millionene av amerikanere som plutselig har måttet sett for seg å miste retten til underholdningen det er å spille onlinepoker. I mellomtiden, i England, har flere spillere kommentert at det blir bra å få så mange fisk tilbake online.

Dagens tips: Sjekk ut PokerStars selv!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories