WSOP 2018

PokerNews lanserer ny side på finsk

PokerNews lanserer ny side på finsk 0001

Her hos PokerNews.com er vi stolte av oss selv for å gi informasjon i en global skala. I dag har vårt nettverk økt med enda en side. Denne gangen ble Skandinavia komplett – Finland http://fi.pokernews.com har åpnet sin side.

Poker i Skandinavia er en av de raskest voksende hobbyene blant voksne. Se bare på World Series of Poker hvor skandinaver invaderte Las Vegas i stort antall. Og mange fikk med seg fine premier før de vendte nesen hjemover igjen.

Med åpningen av den finske siden i dag, så er Skandinavia komplett dekket. Sverige, Danmark og Norge har sine sider fra før. I finland skal Atte servere det finske pokerfolket med nyheter fra inn og utland på finsk selvfølgelig. Atte er en pokerfanatisker som kommer fra helsinki.

Atte kommenterer: " Jeg er veldig lykkelig for åpningen av de finske PokerNews sidene. Poker har vært stort i Finland en tid nå – bade on og offline. Den finske siden vil gi alle finsktalende pokerspillere nyheter fra inn og utland. Jeg tror at skandinaviske pokerspillere, spesielt de finske, er blant de mest talentfulle spillerne i verden", smiler Atte.

Med lanseringen av Finland's sider så er det hele 18 utgaver av PokerNews.com I forskjellige land på hele 15 forskjellige språk. De forskjellige språkene er: Engelsk, tysk, fransk, italiensk, hollandsk, russisk, svensk, polsk, norsk, dansk, gresk, portugisisk, kinesisk, japansk og nå altså finsk.

Besøk PokerNews Finland eller noen av våre andre sider i menyen øverst i høyre hjørne på denne siden.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories