WSOP 2018

Pokerlegenden Amarillo Slim Preston unngår ransforsøk

Pokerlegenden Amarillo Slim Preston unngår ransforsøk 0001

Det såpeoperaliknende livet til tidligere WSOP-vinner "Amarillo Slim" Preston fikk et nytt kapittel sist onsdag. Som meldt på amarillo.com, onlinedelen av Amarillo Globe News, så klarte Preston å komme seg unna et væpnet ransforsøk i de tidlige timene på onsdag morgen. Forsøket startet da en gul bil askjærte Prestons egen bil, og tvang den i veikanten.

I følge politirapporten kom ransmannen ut av den gule bilen, trakk en pistol, og krevde penger av Preston, som svarte ved å hive bilen i revers og forsøke å flykte. Ransmannen skjøt tre ganger mot Preston og en talsmann fra politiet bekreftet at politiet tok bilder av det som så ut til å være to kulehull i siden av Prestons bil.

Preston selv var uskadet. Ransmannen gikk tilbake til sin egen bil og fulgte etter Preston i flere minutter, helt til Preston kom seg unna og fikk ringt politiet.

Ingen ny informasjon har kommet om hendelsen, og så vidt oss bekjent er ingen arrestasjoner foretatt. Om ikke annet så gir dette god reklame til den kommende Nicolas Cage-filmen "Amarillo Slim" som er under produksjon.

Dagens tips: Ran folk ved pokerbordet i stedet, f.eks. i Doyles Room

Hva synes du?

More Stories

Other Stories