Søknaden er på vei til Lotteritilsynet

Søknaden er på vei til Lotteritilsynet 0001

Norges Pokerforbund har nå levert sin første søknad til Lotteritilsynet om å få arrangere pokerturnering med inngangspenger. 1/3 av pengene vil gå til et samfunnsnyttig formål. Forbundet har satt en grense på 100 deltakere i denne første turneringen, som er planlagt spilt i oslo den 2. desember.

Norges Pokerforbund (NPF) sier på sine sider at de er klar over at mulighet for at Lotteritilsynet avslår søknaden, og da vil bli vurdert å arrangere en freeroll isteden. Det hele kommer an på interessen for turneringen.

Arrangementet vil bli lagt opp slik: Det blir spilt en 300 kr. freezout med langsom struktur. Startstack 10.000, blindeøkning hver halvtime med blinde fra 25/50. I forkant av turneringen blir det seminar med Henning Granstad og Sverre Krogh Sundbø.

Påmeldingen til turneringen er allerede åpen, og NPF skriver selv slik på sine hjemmesider www.pokerforbundet.no: Vi tar nå påmeldinger til vår pokerturnering den 2. desember. Send en mail til info@pokerforbundet.no dersom du ønsker å spille. Turneringen er kun for betalende medlemmer av NPF.

Meld deg inn

PokerNews Norge stiller seg også bak oppfordringen om å støtte forbundet ved å bli medlem der. ALLE som spiller poker i Norge - og det begynner å bli mange - burde være medlem av forbundet.

Å melde seg inn i forbundet kan gjøres på følgende måte (teksten er igjen hentet fra NPF sine hjemmesider): Vi oppfordrer til innmelding i NPF allerede nå, slik at vi lettere får registrert alle sammen. For innmelding bruk følgende; Betal kontingent til konto 5081.07.56079 Det er viktig å få med e-mail adresse, nick på siden her og evt. telefonnummer i meldingsfeltet. Dersom man ikke betaler fra sin egen konto, må vi og få navn og adresse. Kontigenten er satt til 50,- for nye medlemmer, og 100,- for gamle medlemmer. Det er lov å betale mer for å støtte forbundet.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories