888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Søknaden er på vei til Lotteritilsynet

Søknaden er på vei til Lotteritilsynet 0001

Norges Pokerforbund har nå levert sin første søknad til Lotteritilsynet om å få arrangere pokerturnering med inngangspenger. 1/3 av pengene vil gå til et samfunnsnyttig formål. Forbundet har satt en grense på 100 deltakere i denne første turneringen, som er planlagt spilt i oslo den 2. desember.

Norges Pokerforbund (NPF) sier på sine sider at de er klar over at mulighet for at Lotteritilsynet avslår søknaden, og da vil bli vurdert å arrangere en freeroll isteden. Det hele kommer an på interessen for turneringen.

Arrangementet vil bli lagt opp slik: Det blir spilt en 300 kr. freezout med langsom struktur. Startstack 10.000, blindeøkning hver halvtime med blinde fra 25/50. I forkant av turneringen blir det seminar med Henning Granstad og Sverre Krogh Sundbø.

Påmeldingen til turneringen er allerede åpen, og NPF skriver selv slik på sine hjemmesider www.pokerforbundet.no: Vi tar nå påmeldinger til vår pokerturnering den 2. desember. Send en mail til info@pokerforbundet.no dersom du ønsker å spille. Turneringen er kun for betalende medlemmer av NPF.

Meld deg inn

PokerNews Norge stiller seg også bak oppfordringen om å støtte forbundet ved å bli medlem der. ALLE som spiller poker i Norge - og det begynner å bli mange - burde være medlem av forbundet.

Å melde seg inn i forbundet kan gjøres på følgende måte (teksten er igjen hentet fra NPF sine hjemmesider): Vi oppfordrer til innmelding i NPF allerede nå, slik at vi lettere får registrert alle sammen. For innmelding bruk følgende; Betal kontingent til konto 5081.07.56079 Det er viktig å få med e-mail adresse, nick på siden her og evt. telefonnummer i meldingsfeltet. Dersom man ikke betaler fra sin egen konto, må vi og få navn og adresse. Kontigenten er satt til 50,- for nye medlemmer, og 100,- for gamle medlemmer. Det er lov å betale mer for å støtte forbundet.

Hva synes du?