Neteller fortsetter å satse på det amerikanske markedet

Neteller fortsetter å satse på det amerikanske markedet 0001

Godkjenningen av det nye lovverket i USA sendte sjokkbølger gjennom onlineindustrien. Reaksjoner varierte mellom "himmelen ramler i hodet på oss" til "alt er som før" etter hvert som industrien analyserte ordlyden i lovforslaget, for å finne ut av hvilken påvirkning det ville ha.

Etter hvert som tiden gikk ble det klart at det som var kjernen av lovforslaget var å forhindre amerikanske banker i å overføre penger til gamblingselskaper. Dette faktumet førte til et stort spørsmål: Hva kommer Neteller til å gjøre?

Neteller er et selskap som tilbyr pengeoverføringer mellom brukere og en tredjepart via internett. De fleste som spiller poker online har Netellerkontoer og en stor del av overføringene mellom spillere og online poker-sider skjer via Neteller.

De fleste spillerne har på et tidspunkt hatt trøbbel med å overføre via bankene sine lenge før lovendringen ble presentert for kongressen, så Neteller har blitt en del av livet for mange onlinespillere.

Så, hvis amerikanske banker blir tvunget til å stoppe overføringer til gamblingsider vil selskap som Neteller bli en spillers eneste mulighet om han eller hun skulle ønske å fortsette å spille.

Det er en stor lettelse til alle i næringen det Netellers visepresident for salg og markedsføring Bruce Elliot fortalte for et publikum bestående av direktører i næringen i Barcelona.

"Vi blir i USA. Jeg tror ikke vi har noe problem."

En PokerNews-sjef som var på konferansen bekreftet nyhetene og snakket med en annen Neteller-sjef som bekreftet at "Vi er fullstendig dedikerte til det amerikanske markedet".

De siste to ukene har vært en berg og dal-bane for de fleste i poker-bransjen online, men nyhetene i de siste dagene har stort sett vært positive i forhold til om næringen vil overleve i fremtiden. På ingen måte er onlinepokeren fri for problemer med tanke på mulige nye fremstøt i fremtiden, men at Neteller fortsetter i USA vil i hvert fall roe tankene til en del spillere.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories