Microgaming mot pokerhand 1.000.000.000

Microgaming mot pokerhand 1.000.000.000 0001

Microgaming poker network (tidligere Prima poker nettverket) nærmer seg sin hand nummer 1 milliard. Og dette skal nettverket markere. Feiringen startet allerede på hand nummer 985 millioner og bli markert for hver 5 million hand opp til de tilslutt når den magiske summen!

Microgaming annonserer at de vil dele ut tonnevis med premier, sette opp freeroller og gi bort tur til en proffesjonell poker treningsleir og på toppen av premieberget er en billett til WPT Grand Final på Bellagio i April neste år. Bare turen er verdt over $35.000!

Er du med i den magiske handen – 1 milliard – er du garantert en pengepremie i tillegg til premier etter hvordan du havner i rekken i handen.

Som nevnt tidligere så vil det også bli delt ut premier på hand nummer 885, 990 og 995 millioner. Og om ikke det er nok, så deles det ut premier på de 10 nærmeste hendene til de heldige store numrene.

Av rom som er i Microgaming Nettverket kan vi nevne VIP Poker , Purple Lounge Poker og Bet365 Poker .

Lykke til med spillet!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories