888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Microgaming mot pokerhand 1.000.000.000

Microgaming mot pokerhand 1.000.000.000 0001

Microgaming poker network (tidligere Prima poker nettverket) nærmer seg sin hand nummer 1 milliard. Og dette skal nettverket markere. Feiringen startet allerede på hand nummer 985 millioner og bli markert for hver 5 million hand opp til de tilslutt når den magiske summen!

Microgaming annonserer at de vil dele ut tonnevis med premier, sette opp freeroller og gi bort tur til en proffesjonell poker treningsleir og på toppen av premieberget er en billett til WPT Grand Final på Bellagio i April neste år. Bare turen er verdt over $35.000!

Er du med i den magiske handen – 1 milliard – er du garantert en pengepremie i tillegg til premier etter hvordan du havner i rekken i handen.

Som nevnt tidligere så vil det også bli delt ut premier på hand nummer 885, 990 og 995 millioner. Og om ikke det er nok, så deles det ut premier på de 10 nærmeste hendene til de heldige store numrene.

Av rom som er i Microgaming Nettverket kan vi nevne VIP Poker , Purple Lounge Poker og Bet365 Poker .

Lykke til med spillet!

Hva synes du?