Mansion Poker legger til Team PokerNews-plass, og $3.000 i tilleggspremie.

Mansion Poker legger til Team PokerNews-plass, og $3.000 i tilleggspremie. 0001

For dere som leter gjennom nettet etter poker-TV, så har sikkert mange av dere sett Mansion Poker sin "PokerDome"-serie som nå går på Fox Sports. Arrangementet (som nå er halvveis) kvalifiserer inn spillere online hos Mansion for å få muligheten til å spille om en million dollar på slutten av sesongen. Nå har Mansion Poker tilbydd noe nytt: en avtale der PokerNews-lesere kan få muligheten til å bli med Team PokerNews på Aussie Millions med en turnering som gir mye mer enn bare turen til spillerne.

Selv om det ikke er en freeroll, så vil premiepotten gjøre denne turneringen veldig attraktiv. Den 15. Oktober setter Mansion opp en $100-turnering. Ikke bare vil det bygge opp en stor premiepott, men Mansion Poker har også lagt til $3.000 på toppen av potten. Som om ikke det var nok, så får vinneren av turneringen en plass i Team PokerNews på Aussie Millions i januar, og før turneringen engang begynner er det $15.000 i penger og premier tilgjengelige for vinneren!

Team PokerNews gjorde det stort i WSOPs hovedturnering, og når Januar kommer skal Team PokerNews prøve å plukke med seg Aussie Millions. Ved å være en del av Team PokerNews får vinneren av premiepakken en plass i turneringen, ti netter på Crown Promenade Hotel, og omtrent $2.800 i reisepenger. Det er også Team PokerNews-samlinger der man kan diskutere strategi med team-lederne Tony G og Noah Boeken.

Registrering til Team PokerNews/Mansion Poker Aussie Millions-turneringen ar allerede startet, så hiv deg på og vinn en tur til Australia!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories