888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

"Land of the free"? - Ikke når det gjelder online poker

"Land of the free"? - Ikke når det gjelder online poker 0001

Det har vært enda en turbulent uke for onlinepoker. Sist onsdag annonserte Italia mer frihet for pokerspillere, da gambling online og offline skulle omreguleres ved overgangen til 2007. Ting tok en annen retning for pokerindustrien dagen etter.

På torsdag hørte PokerNews at William Hill Poker skulle slutte å ta i mot kunder fra Amerika. Konkurrenten Ladbrokes har aldri akseptert kunder fra USA, så dette var ikke et overraskende trekk, med tanke på at det har vært arrestasjoner, relatert til gambling, av europeiske sjefer i USA.

Når støvet senket seg ble oppmerksomheten rettet mot USA og for å være mer nøyaktig, Senator Bill Frist fra Tennessee og hans forsøk på å få "The Unlawful Internet Gambling Enforcement Act of 2006" gjennom kongressen. Og overraskende nok så skjedde det.

Denne forskriften forbyr banker å la folk overføre penger til gamblingsider. Amerikanske banker må nå overvåke alle transaksjoner, og blokkere overføringer som går til spill-sider.

Som vår redaktør, John Caldwell, påpeker: Resultatet av denne avgjørelsen vil vise seg over tid. Hvordan vil det påvirke Neteller, Firepay og andre online-selskaper som kan brukes til å overføre penger til en pokerkonto? Hva med utenlandske bankkontoer eid av amerikanske borgere? På dette tidspunktet er det umulig å si.

En ting som ser sikkert ut er at aksjekursene til online gambling-selskaper kommer til å få en kraftig nedgang etter denne nyheten.

Vi i Europa har ingenting å være redd for. Last ned Bodog Poker og få en ubegrenset, umiddelbar bonus på 10 %

Hva synes du?