WSOP 2018

Gus Hansen vil spille BAPT

Gus Hansen vil spille BAPT 0001

Som et overraskende tillegg til Betfair's Asian Poker Tour allerede annonserte "line up" av spillere, har de nå annonsert at Gus Hansen også vil delta og spille turneringen i Singapore neste måned.

Hansen har vært å finne i flere av de større turneringene i Europa i den siste tiden, vil reise til fjerne Østen for å spille mot noen av de beste asiatiske spillerne sammen med Betfair Poker proffene Ben 'Milkybarkid' Grundy, Thomas 'buzzer' Bhil og den svenske sensasjonen Bengt Sonnert.

Gus Hansen sier i en kommentar; "Jeg gleder meg til å spille mot de beste asiatiske spillerne, som jeg vet blir en stor utfordring fordi de er kjent for å ha en aggressiv spillestil som meg selv. Betfair Asian Poker Tour er den første store pokerturneringen I Asia, så jeg gleder meg virkelig til å spille der."

En stor gruppe toppspillere vil reise til Asia nå i november. Også engelske Willie Tann. Tann er en av de store spillerne i England er født og oppvokst i nettopp Singapore og vil være en av favorittene til å spille på "hjemmebane" igjen.

Etter dem siste tidens bekymringer fra Amerika i pokerindustrien, legger Hansen til; "Dette arrangementet er et bevis på hvor internasjonal pokerindustrien har blitt, og at den er kommet for å bli."

Betfair's Ben Fried har også sagt følgende. "Dette prosjektet er et banebrytende prosjekt. Det er nettopp noe vi hos Betfair strever etter å oppnå."

The Betfair Asian Poker Tour vil bli spilt 12-17 november i the Mandarin Ballroom of the Meritus Mandarin Hotel på Orchard road i Singapore. Hovedturneringen koster $5000 å kjøpe seg inn i, og den vil spilles 15-17 november. Side turneringer og satellitter til hovedturneringen begynner 12. november. Hele turneringen vil bli TV sendt til et internasjonalt publikum og er åpen for alle spillere over 21 år.

Skulle du være fristet av en tur til Singapore til Singapore, men synes reisen blir lang og kjedelig, så kan LuftHansa være tingen for deg. De har internettforbindelse på sine flygninger, så dermed kan du fordrive tiden med onlinepoker mens du forslytter deg til Østen.

[I]Dagens Tips: Gus Hansen spiller online hos Full Tilt Poker

Hva synes du?

More Stories

Other Stories