WSOP 2018

Celtic FC starter pokerside

Celtic FC starter pokerside 0001

De skotske fotballkjempene Celtic skal åpne et eget pokerrom. Spillerne vil skulle kunne danne pokerlag og spille mot hverandre og noen berømte Celticspillere når siden lanseres.

Selv om mange fotballklubber er tilknyttet pokerbedrifter, er Celtic de første som starter sitt eget online pokerrom. Klubben håper å bruke pengene tjent på et nytt treningssenter og til utvikling av nye talenter.

I en uttalelse fra Celtic ble det sagt: "Vi er lykkelige over å kunne inngå dette partnerskapet med fcpokerroom.com. Vi er sikre på at denne tilknytningen vil gi våre fans en morsom, spennende og nyskapende side som også gir fansene en mulighet til å støtte utviklingen til Celtic FC."

Andy MacDonald, direktør for http://www.fcpokerroom.com sa: "Vårt mål er å utvikle et onlinemiljø både innenfor Celtic og gjennom turneringer på tvers av klubber. Ikke bare vil Celticfans kunne danne sine egne team, men de vil snart kunne spille mot andre team fra andre fotballklubber i en ny pokerturnering som kan føre til at et skotsk pokerteam spiller mot et engelsk."

Den katolske kirken i Skottland var ikke like entusiastiske. En talsmann sa at "gambling er ikke galt i seg selv. Vi har alle rett til å hygge oss litt... forutsatt at gamblingen holdes under kontroll og ikke skader deg eller din familie."

Celtic er de siste i en lang rekke av berømte fotballklubber som støtter poker eller gambling. Tottenham Hotspur bærer for tiden Mansion logoen, og Aston Villa er sponset av 32Red.

Dagens tips: Last ned Purple Lounge Poker og tjen $1000 i bonus.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories