Allen Cunningham blir det 13. medlemmet av Team Full Tilt

Allen Cunningham blir det 13. medlemmet av Team Full Tilt 0001

Team Full Tilt fortsetter å være sterke ved både liveturneringer og onlinepoker. Allerede kan de skryte av å ha de beste spillerne i verden (noe som inkluderer tidligere verdensmester Chris "Jesus" Ferguson, Howard Lederer, Phil Ivey og Jennifer Harman) og tirsdag annonserte de at deres offisielle trettende medlem skulle komme i form av en av de beste unge spillerne i verden, Allen Cunningham.

Allen har spilt på profesjonelt nivå i nesten en fjerdedel av sine 29 år. Siden han startet for syv år siden, har Cunningham vunnet turneringer verden rundt, og har deltatt både på WPT og WSOP. Totalt så ligger Allen blant de topp ti som har tjent mest penger i løpet av karrieren med godt over $8 millioner i gevinster.

Hans største scene har vært WSOP. Cunningham har fire armbånd derfra, inkludert et i hver av de siste to årenes turneringer. Spillet hans i WSOP 2005 sikret han 2005 World Series of Poker Player of the Year-utmerkelsen. Han største øyeblikk er denne sommeren når han sikret seg enda et armbånd, og i tillegg klarte å slå nesten alle i hovedturneringens 8.773 påmeldte før han måtte bukke under for vinneren Jamie Gold, og ble slått ut på fjerdeplass.

"Allen Cunningham har ganske enkelt vært den beste all-round-spilleren på WSOP de siste to årene. Team Full Tilt er beæret over å kunne ønske en så vellykket spiller velkommen til sine rekker." sa Howard Lederer, også medlem i Team Full Tilt. Med Cunningham i stallen så er det nå totalt 13 offisielle medlemmer i Team Full Tilt, i tillegg til tre dusin andre profesjonelle som er løst tilknyttet til Full Tilt. Av de femti menn og kvinnene som står på medlemslista til Full Tilt, så er det 67 WSOP-armbånd.

Full Tilt er også en av de stedene der de som er tilknyttet de kan dukke opp på bordene online. De kan finne på å spille for playmoney, mikro og mini-stakes, eller de aller høyeste cash-spillene, og de er alltid tilstede på turneringene som siden tilbyr. Med Allen Cunningham lagt til på spillerlista så ble plutselig disse bordene mye mer vanskelig.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories