Bli VIP-spiller på Aussie Millions

Bli VIP-spiller på Aussie Millions 0001

Vi har alle drømt om å få VIP-behandling en gang i løpet av livet. Kanskje en oppgradering til første klasse på flyet eller til en suite på et hotell, en fin restaurant, en fancy nattklubb. Det er ikke ofte man hører om pokerspillere som vår VIP-behandling. Men, i november, så har spillere hos VIP Poker muligheten til å lene seg tilbake og slappe av hele veien til Australia, for å spille i Aussie Millions, gratis!

For å ønske VIP Poker velkommen til vår liste over pokerrom, så har vi jobbet hardt ved forhandlingsbordet for å kunne gi leserne våre enda en god avtale. Team PokerNews, sammen med VIP Poker, har lansert en Aussie Millions super satellitt for alle våre lesere den 24. November.

Våre faste lesere vet vel nå at våre super satellitter er freeroller. Denne turneringen er intet unntak. De heldige vinnerne får reise "down under" for å konkurrere mot de beste under Aussie Millions.

Her er detaljene:

- Spillerne må laste ned VIP Poker gjennom våre linker.

- Spillerne må registrere en ny konto, og sette inn minimum $20.

- For å kvalifisere til freerollen må man spille minst 500 raked hands. VIP-klienten viser deg hvor mange du har spilt, så det er lett å følge med.

Vinneren av freerollen får plass i Aussie Millions, ti netter på Crown Promenade Hotel, og rundt $2.800 i reisepenger og lommepenger. Pakken er verdt $12.000 til sammen.

Hvor ellers kan du kvalifisere deg til slike store turneringer, om ikke hos PokerNews? Vi behandler alle våre lesere som en VIP.

Dagens tips: Last ned VIP Poker og kvalifiser deg til Aussie Millions.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories