Tony G lanserer online pokerrom

Tony G lanserer online pokerrom 0001

Poker-'bad boy' Tony G. har kastet seg inn på onlinemarkedet med lanseringen av hans nye pokerrom. Tony G Poker tilbyr en ny vinkling på onlinepoker, med et spekter av spill man ikke finner på mange sider.

Mange pokerspillere drømmer om å kunne møte Tony G på filten. Dessverre så gjør lommeboka til folk det umulig for de fleste. Spillere blir nødt til å se på og drømme om den dagen de kan slå ut fyren alle elsker å hate, men samtidig vite at det er usannsynlig at det kommer til å skje.

Men, den dagen har nå kommet takket være lanseringen av Tony G. Poker. Vil hevne deg på vegne av Surrinder Sunar? Eller bare ta ham ut for din egen del? Nå har du muligheten. Tony har flere garanti-turneringer som ofte gir stor merverdi til spillerne. Ikke bare det, men når Tony spiller i turneringene og blir slått ut, hoster han opp $100 i skuddpremie til den som har slått ham ut.

PokerNews har sett på Tony G. Poker, så stikk innom og les det du trenger for å få startet opp, og hva du kan forvente når du spiller der.

En side av pokerrommet som mange spillere vil like er det store utvalget. Du kan få vanlig Hold'em, Omaha eller Stud, men også tilgjengelig er Razz, 2-7 Triple Draw Lowball, og det vi synes er morsomst: Dealers Choice.

Tony G. holder til på Games Grid-nettverket.

Dagens tips: Last ned Tony G. Poker og prøv deg mot Tony. Vi hiver med $600 i bonus!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories